QL POLETNI ŽUR - julij 2017 - Qlandia

QL POLETNI ŽUR - julij 2017

Vroča poletna zabava v Qlandii Kamnik

Zajemite poletje s polno žlico! V Qlandio Kamnik prihaja najbolj vroč QL poletni žur, ki vam bo postregel z vrhunsko glasbeno in kulinarično poslastico.

Na velikem prizorišču v garažni hiši Qlandie Kamnik preženite vročino ob melodijah odličnih slovenskih glasbenikov, z nakupi sodelujte v nagradnih igrah ter se pustite razvajati z dobrotami v slogu pravega slovenskega MasterChefa.

Glasba, pregrešna kulinarika in nagradne igre

Nedelja, 30. julij, ob 10.00

Isaac Palma in Manca Špik

Zadnji QL žur v juliju bo s svojimi srčnimi melodijami razvnel šarmer Isaac Palma iz oddaje Slovenija ima talent. V družbi Mance Špik bosta zapela njun vrhunski duet, s katerim sta požela pravi uspeh.

Za gurmansko poslastico bo poskrbel MihaChef iz oddaje MasterChef Slovenija v družbi QL ambasadorja kulinarike Elvisa Kudića.

Tokrat bo QL poslastica QL račka – račji prsni file z zelišči. Postrežen bo s hruškovim chutneyem, vijolično čebulico v jabolčnem kisu ter popečenim koromačem s pomarančnim sokom.

QL kupon bo prvim 200 obiskovalcem omogočil brezplačno kulinarično razvajanje s QL poslastico. Z izpolnjenim QL kuponom pa sodelujete tudi v nagradni igri, v kateri bomo podarili 10 ekskluzivnih paketov CD-jev Mance Špik s posvetilom in številne druge QL nagrade.

Pretekli dogodki

Poskočni muzikantje

Na drugem QL poletnem žuru ste na svoj račun prišli vsi ljubitelji bolj poskočnih ritmov, saj so na velikem odru nastopili Poskočni muzikantje. 

Za gurmansko poslastico je poskrbel MihaChef iz oddaje MasterChef Slovenija v družbi prve QL ambasadorke kulinarike Salome.

Pripravila sta QL poslastico: QL roastbeef – kuhan v sous vidu 8 ur na 56 stopinjah. Postrežen s kremo kolerabe, pečeno rdečo peso z dijonsko gorčico in ocvrtimi riževimi rezanci.

QL kupon vam je prinesel brezplačno kulinarično razvajanje s QL poslastico. Z izpolnjenim QL kuponom pa ste lahko sodelovali v nagradnem žrebanju za številne QL nagrade Qlandie in Radia Aktual.

Utrinki iz koncerta Poskočni muzikantje

Zabava z BQL

Prvi QL poletni žur je 10. julija 2017 dodobra razgrel trenutno najbolj vroči slovenski POP duo BQL. Po odličnem koncertu sta si nasmejana fanta vzela tudi čas za druženje s svojimi oboževalci.  

QL kupon vam je prinesel ekskluzivni popust za nakup izdelkov v BQL cornerju (podpisana BQL torba, majčka, kapa, giga plakat, svinčnik, obesek, …) in brezplačno osvežitev s QL napitkom. Z oddajo izpolnjenega QL kupona v boben pa ste lahko sodelovali tudi v nagradni igri.

Utrinki iz zabave z BQL

Nagradne igre

Če mislite, da poletje res ne more biti bolj vroče, berite dalje. Za vas smo pripravili številne nagradne igre z najbolj privlačnimi nagradami.

QL kupon

Nakupi se na dan QL poletnega žura splačajo! Ob nakupu nad 7 € v Qlandii Kamnik boste na ta dan prejeli QL kupon. Račun nakupa* pokažite QLari ali hostesam v nakupovalnem centru in izročile vam bodo QL kupon.

Kupon izpolnite s svojimi osebnimi podatki in izkoristite ugodnost, ki vam jo prinese:

  • popust na nakup izdelkov BQL (10. julij)
  • 1 porcija dnevne QL poslastice, ki vam jo bo pripravil MihaChef z gosti (20. in 30. julij)

To še ni vse! Kupon nato oddajte v skrinjico za nagradno žrebanje in se potegujte za super QL nagrade.

* Veljajo samo računi nakupov, ki so bili opravljeni na dan posameznega dogodka.

Popust na nakup izdelkov BQL ali 1 porcija dnevne QL poslastice

QL e-mail

nagradnih žrebanjih na posameznem dogodku lahko sodelujete tudi brez nakupa. Na spletni strani od dne 4.julija izpolnite obrazec za udeležbo na QL poletnem žuru. Potrditveno sporočilo, ki ga boste prejeli na vpisan e-poštni naslov, natisnite in z njim na dan dogodka poiščite QLaro ali hostese, ki vam ga bodo ožigosali. Sporočilo nato oddajte v skrinjico za nagradno žrebanje.
Obrazec za udeležbo na QL poletnem žuru
Popust na nakup izdelkov BQL ali 1 porcija dnevne QL poslastice

Poiščite se na QL fotkah

Zabava se nadaljuje tudi po dogodkih! Po vsakem dogodku (predvideno 3-5 dni) oz. pred naslednjim dogodkom, bodo izbrane fotografije razstavljene v prostorih Qlandie Kamnik. Poiščite se na fotografiji, pofotkajte se pred svojo razstavljeno fotografijo in jo s podatki (ime + priimek + email naslov + poštni naslov) pošljite na info@qlandia.si.

S poslanim mailom (poslano fotografijo in oddanimi podatki) sodelujete v nagradnem žrebanju za darilne bone Qlandia v vrednosti 20 EUR.  Po vsakem dogodku bomo izžrebali 5 nagrajencev. 1, 2, .... nasmej se!

Darilni boni Qlandia v vrednosti 20 EUR
15 % popust na vsa sončna očala

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
JULIJ 2017
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.