QL Magazin - Qlandia

QL Magazin

MAREC / APRIL 2017

Nov digitalni QL magazin

Prvi pomladni dnevi so tik pred vrati. Prvi sončni žarki vnesejo v naš vsakdan več razigranosti in energije ter nam dajo novi zagon za uresničevanje novih ciljev. Tudi narava se počasi prebuja in nas dan za dnem obdaja z vse več pestre živahnosti.

Tako kot v naravi, smo se s pomladno številko QL magazina tudi mi pognali v nov življenjski cikel. Pred vami je nov magazin v popolnoma sveži, digitalni preobleki. Še vedno smo ohranili njegovo bistvo, ki ga naredi prav takega, kot ga imate radi – poln je kakovostnih in QL vsebin. Dodali pa smo mu še kanček pestrosti s še bolj raznolikimi vsebinami in interaktivnimi izseki, ki bodo popestrili vaše listanje.

PRELISTAJTE QL MAGAZIN NAGRADNE IGRE QL MAGAZIN

Arhiv QL Magazinov

ZIMA 2016
JESEN 2016
POLETJE 2016
POMLAD 2016

QL VSEBINE

MAREC / APRIL 2017

QL recept: pregrešni čokoladni lava kolački

Če obstaja stvar, ki jo ženske obožujemo ravno toliko kot nakupovanje, je to čokolada. Presenetite svoje najljubše dame z božansko sladico, iz katere se bo ob prvem dotiku žličke razlilo gosto tekoče čokoladno srce.

Preberi več
Oblecite se v QL barve pomladi 2017

Oblecite se v QL barve pomladi 2017

Naj razigrana pomlad zablesti v vseh svojih barvah. Poglejte si, v katerih barvah boste ravno prav trendi, mladostni in sveži, ko se boste v prvih toplih dneh podali na mestne ulice ali piknik v naravi.
Preberi več

Espresso, mocha, americano, …? Jaz bi kavo!

Spoznajte svojo kavo in jo naslednjič, ko boste kofetkali, naročite kot pravi poznavalec!

Preberi več

Pomladni trendi ličenja slovenskih modnih blogerk

Ličila so močno orožje moderne ženske. In kot smo unikatne ženske, so unikatni načini ličenja. Kako se po dolgi in mrzli zimi na pomlad pripravljajo slovenske modne blogerke? Poglejte si pomladne trende ličenja, ki so jih pripravile v sodelovanju z blagovno znamko dm.

Preberi več

Valentinovo darilo za vsako priložnost (in razmerje)

Vas ob misli na valentinovo spreleti rahla živčnost, ker ne veste, kako svoji izbranki na pravi način z darilom povedati, koliko vam pomeni? 
Preberi več

VEČ QL VSEBIN

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
MAREC 2017
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.