QL Magazin - Qlandia

QL Magazin

MAJ / JUNIJ 2017

Nov digitalni QL magazin

V novi številki QL magazina smo združili številne vsebine, ki vam bodo pomagale pri pripravah na poletje in obenem popestrile to obdobje težko pričakovanega sonca, poležavanja, piknikov na terasi in počitnic. 

Druga številka QL magazina je polna zabavnih, kakovostnih vsebin za vso družino. Kako urediti svoj domači žar kotiček, opremiti prostore za druženje na prostem in se pripraviti na poletno uživanje v kopalkah, Med številnimi prispevki na temo mode, doma, pohajkovanja po Sloveniji, boste odkrili tudi slastne recepte, ki bodo v vaš jedilnik vnesli barvitost sezonskega sadja in zelenjave. 

PRELISTAJTE QL MAGAZIN NAGRADNE IGRE QL MAGAZIN

Arhiv QL Magazinov

MAREC 2017
ZIMA 2016
JESEN 2016
POLETJE 2016

QL VSEBINE

MAREC / APRIL 2017

Video reportaža: QL modna preobrazba

Andreja in Marjan sta preživela čudovit dan z  Iggyem in njegovo QL modno ekipo. 
Preberi več

Otresi se treme in zasij s svojim talentom!

Veš, da pesem obvladaš. Doma si jo že nešteto krat ponovil brez napakice. Nato pa pride trenutek, ko moraš stopiti na oder in kar naenkrat imaš občutek, da nič ne znaš. Pojavi se cmok v grlu, oblije te pot in raje bi pobegnil daleč stran, kot pa stopil v soj žarometov in zablestel. Ja, kot duhec se je za tabo prikradla trema!

Preberi več
Pod zvezdnatim nebom …

Pod zvezdnatim nebom …

Razlogov za kampiranje v Sloveniji je veliko. Če si želite enostavnega oddiha, spanja pod milim nebom, aktivnosti v naravi, prijetne družbe in raziskovanja lepih kotičkov, vklopite svoj pustolovski duh in spakirajte nahrbtnik. Preberite si vse QL razloge, da izključite mobilne telefone in preprosto uživate v objemu lepot narave.

Preberi več
Grega in Satin – QL modni par iz Novega mesta

Grega in Satin – QL modni par iz Novega mesta

Naslovnico našega QL magazina ponovno krasite vi, QL obrazi iz Qlandie. Ob mesecu mode smo na fotografiranje povabili iskriv in modno navdušen par iz Novega mesta. Grega in Satin sta nas s svojo dinamičnostjo, vedno aktivnim življenjskim slogom in prefinjenim očesom za modo popolnoma navdušila. Spoznajte ju tudi vi!

Preberi več
Poletne počitnice so QL tudi doma!

Poletne počitnice so QL tudi doma!

Poskrbite za ključne elemente in si pričarajte čisto prave poletne počitnice kar na domačem »pragu«! 

Preberi več

VEČ QL VSEBIN

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
MAJ 2017
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.