QL Magazin - Qlandia

QL Magazin

AVGUST 2017

Nov digitalni QL magazin

Oh, ta navihana jesen!

Čeprav mnogi še vedno uživate v toplih sončnih žarkih, smo za vas pripravili nov QL magazin poln svežih in mikavnih predlogov, kako z nasmehom na obrazu stopiti v jesen. Odkrijte pogruntavščine, kako male učenjake na zabaven način pripraviti na šolo že pred prvim šolskim dnem, preizkusite odlične jedi, s katerimi boste razvajali brbončice in obenem nahranili možgane, spoznajte zakaj je dobro prepevati vsak dan in kako s hišnim kinom opremiti dom za prve deževne konce tedna. 

To pa še ni vse! Odprite QL magazin s klikom na spodnji gumb ter se prepustite toku QL vsebin in vedno zabavnih nagradnih iger.

PRELISTAJTE QL MAGAZIN NAGRADNE IGRE QL MAGAZIN

Arhiv QL Magazinov

JULIJ 2016
JULIJ 2017

QL VSEBINE

7 QL receptov za gurmansko pokovko

Popestrite filmski večer z izvirnimi različicami tega preprostega prigrizka. 
Preberi več

Zakaj bi morali peti vsak dan?

Petje prinaša srečo, veselje in sprostitev. To že ptički čivkajo. Pa vendar se kljub temu vse prepogosto odrekamo pevskim užitkom.
Preberi več

Na popoldanski skok v vodo

Hitro ohladitev po napornem dnevu si lahko privoščite tudi, če niste tik ob morju. Ko je zunaj zares vroče, se odpeljite do katerega od naravnih kopališč in se ohladite v prijetni svežini prekrasnih slovenskih voda. Oglejte si naše predloge, nato pa smuknite v kopalke in se prepustite uživanju!

Preberi več
Hrana, ki vas bo ohladila

Hrana, ki vas bo ohladila

Stara kitajska medicina verjame, da obstaja hrana, ki greje in hrana, ki hladi telo. Da se bomo lažje prenašali vročino in soparo poletnih dni, se raje odločimo za svežo, sočno in lahko hrano.

Preberi več
Prijetna svežina za vroče dni

Prijetna svežina za vroče dni

Minili so časi, ko so nam vroči poletni dnevi kratili spanec in otežili vsako, še tako enostavno, opravilo. V največji sopari sedaj preprosto pritisnemo tipko »on« in si privoščimo prijetno ohladitev stanovanja in avtomobila s klimatsko napravo. Preberite si nekaj nasvetov, kako doseči kar najboljši učinek vaše naprave.

Preberi več

VEČ QL VSEBIN

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
AVGUST 2017
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.