Oglaševanje in promocije - Qlandia

Oglaševanje in promocije

Kontakt

 • Oglaševanje v internih medijih Qlandia (spletna stran, družbena omrežja, WiFi, Ql magazin): info@qlandia.si  
 • Trženje oglasnega prostora na LED displayih po nakupovalnih centrih QLandia: E-Prom d.o.o.
 • Najem stojnice in delitev letakov po centru promocije.qlandia@centrice.eu

QL oglaševanje za najemnike

Najemniki v Qlandia trgovskih centrih lahko koristite nabor brezplačnih in dodatnih plačljivih oblik oglaševanja. Spodaj boste našli opisni seznam vseh možnosti oglaševanja skupaj z obrazcem za povpraševanje.
CENIK QL OGLAŠEVANJA
Številne brezplačne in plačljive oblike oglaševanja.
Qlandia spletna stran
Prenovljena spletna stran, ki temelji na vsebinskem marketingu predstavlja sodoben in učinkovit način komuniciranja z vašimi kupci in vam ponuja nove možnosti oglaševanja. Izkoristite možnost brezplačne najave dogodka, objave aktualnih novičk in ugodnosti, prodajnih akcij.

Vabimo vas tudi, da čim bolj  sodelujete pri pripravi vsebin  za novo spletno stran in s tem obogatite njeno informativnost in aktualnost. Pripravite vsebinski prispevek na poljubno temo v povezavi z vašo ponudbo, ki zanima tudi vaše kupce. Pišete lahko o trendih, ki so predstavljeni v vaši trgovini, vprašanjih, ki vam jih zastavljajo kupci, dogodkih, ki jih pripravljate, zanimivih dejstvih o vaših izdelkih/storitvah ali aktualnem dogajanju, ki je kakor koli povezano z vami oz. vašo dejavnostjo.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Distribucija promo materiala

Najemnikom v izbranem nakupovalnem centru Qlandia je omogočena brezplačna distribucija promocijskega materiala v obsegu 4 ure mesečno.  Datum, uro in lokacijo promocije je potrebno uskladiti z upravljalci nepremičninskega portelja oz. skrbniki najemne pogodbe (url na http://www.qlandia.si/si/postanite-najemnik)  in nato z vodjo centra.
Delitev promocijskega materiala se izvaja lahko samo v notranjosti centra in NE tudi v garaži in na parkirišču.

Zunanje partnerji, ki bi želeli tovrstno promocijo, prosimo, da oddajo povpraševanje - TUKAJ: http://www.qlandia.si/si/oglasevanje#povprasevanje

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
QL Magazin
Od aprila 2015, ko je bil Qlandia časopis prenovljen po formatu, obsegu, papirju in vsebini, izdaja ni več regijska, ampak se izdaja 1 vsebinska različica za vse centre (dodatna jezikovna različica za Qlandia Nova Gorica, kjer je časopis na voljo tudi v italijanskem jeziku). Znotraj QL magazina imate kar nekaj možnosti brezplačnega in dodatnega plačljivega oglaševanja, s katerim nagovarjate vašo ciljno skupino in obiskovalce nakupovalnega centra.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Qlandia facebook

Vloga družbenih omrežij narašča in Qlandia ima na facebooku visoko število sledilcev. Tudi vi lahko oglašujete na FB, pri čemer zaradi ohranjanja kvalitete družbenega kanala, lahko naredimo največ dve objavi oglasa najemnika na mesec, če gre za klasičen oglas. Omejitev: 5 najemnikov/mesec oz. max 10 objav FB oglasov/mesec.

 • FB je odličen kanal za dvosmerno komunikacijo z vašimi potencialnimi kupci, zato vas vabimo k sodelovanju v obliki nagrad, ki jih posredujete ob izvedbah FB nagradnih iger.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Qlandia interni radio

Predvajanje RA spotov je brezplačno in časovno neomejeno. Oglaševalec (najemnik) ima na voljo do 5 objav/dan, do 7 dni na teden, oz. 35 objav/teden. Termin predvajanja spotov je od 9. do 21. ure med tednom, ob sobotah od 8. do 21. ure, ob nedeljah in praznikih od 9. do 13. ure oz. praviloma v okviru aktualnega delovnega časa izbranih centrov, ki je objavljen na naši spletni strani.

 • Radijski spoti se bodo predvajali v okviru bloka, ki bo trajal 5 min dvakrat vsako uro, npr. 9:15 do 9:20 ter 9:45 do 9:50, 10:15 do10:20 ter 10:45:10:50 itd …
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Led displayi

Na LED displayih obiskovalcem prikazujemo tloris nakupovalnega centra in seznam trgovin. Poleg tega ima najemnik tudi možnost objave posebnih ponudb in akcij na LED displayih, pri čemer se vam prizna posebni popust na oglaševanje.

Trženje oglasnega prostora na LED displayih po nakupovalnih centrih QLandia: E-Prom d.o.o.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Dogodki

Qlandia Marketing d.o.o. skozi leto (ob praznikih, posebnih priložnostih) organizira dogodke po vseh centrih, ob čemer vas najemnike vljudno vabimo, da ponudbo svojih storitev in izdelkov še dodatno izpostavite:

 • s pripravo posebnih promocijskih ponudb,
 • prispevanjem izdelkov / storitev v nagradni sklad
 • predstavitvijo izdelkov / storitev na modnih revijah
 • drugo po dogovoru.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Plakati (polepitve, A-stojala)

V dogovoru z vodjo centra lahko izdelan in stiskan plakat namestite na svoja vrata ali prostor lokala.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
QLara

Veseli smo, da smo v septembru 2015 javnosti prvič predstaviti našo maskoto – papigo QLaro. Po predhodnem dogovoru lahko maskoto uporabite tudi za potrebe vaše trgovine/lokala (če praznuje obletnico, prenovo lokala, predstavlja posebno novost v svoji ponudbi ipd), vendar pri tem na svoje stroške zagotovite promotorja (ki nosi kostum) in krijete morebitne stroške čiščenja kostuma.

 • Zgodbo QLare si lahko preberete tukaj.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
WiFi Qlandia

Instalacija in konfiguracija WiFi je bila po vseh centrih Qlandia izvedena v mesecu novembru 2015. Za več informacij in možnosti oglaševanja na WIFI Qlandia nam, prosimo, pošljite povpraševanje.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Promocije v nakupovalnih centrih in deljenje letakov

Raznovrstne promocije in degustacije so pomemben del ponudbe nakupovalnih centrov Qlandia.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Drugo

Po predhodnem dogovoru s skrbnikom centra in skladno z razpoložljivim prostorom se lahko dogovorite tudi za:

 • časovni najem stojnice za izvajanje promocije v enem od Qlandia nakupovalnem centru,
 • uporabo piramida vitrine (za razstavo izdelkov),
 • plakatiranje na vhodih (vrtljiva vrata v Qlandii Ptuj),
 • za najem stoječe kubus vitrine v Qlandia PT (v nadstropju),
 • drugo.

Pošljite povpraševanje

Oglašujte z nami! Izberite želeno obliko oglaševanja in vnesite svoje podatke.

Polja, označena z *, so obvezna.
Izberite področje, ki vas zanima:*:

Aktualno

#QLara
Dolgčas? Potrebuješ izziv? Bi nagrado?
#QLmagazin
Bodi QL in v trendu s QL Magazinom!

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.