QL Magazin - Qlandia

QL Magazin

MAJ / JUNIJ 2017

Nov digitalni QL magazin

V novi številki QL magazina smo združili številne vsebine, ki vam bodo pomagale pri pripravah na poletje in obenem popestrile to obdobje težko pričakovanega sonca, poležavanja, piknikov na terasi in počitnic. 

Druga številka QL magazina je polna zabavnih, kakovostnih vsebin za vso družino. Kako urediti svoj domači žar kotiček, opremiti prostore za druženje na prostem in se pripraviti na poletno uživanje v kopalkah, Med številnimi prispevki na temo mode, doma, pohajkovanja po Sloveniji, boste odkrili tudi slastne recepte, ki bodo v vaš jedilnik vnesli barvitost sezonskega sadja in zelenjave. 

PRELISTAJTE QL MAGAZIN NAGRADNE IGRE QL MAGAZIN

Arhiv QL Magazinov

MAREC 2017
ZIMA 2016
JESEN 2016
POLETJE 2016

QL VSEBINE

MAREC / APRIL 2017

Otresi se treme in zasij s svojim talentom!

Veš, da pesem obvladaš. Doma si jo že nešteto krat ponovil brez napakice. Nato pa pride trenutek, ko moraš stopiti na oder in kar naenkrat imaš občutek, da nič ne znaš. Pojavi se cmok v grlu, oblije te pot in raje bi pobegnil daleč stran, kot pa stopil v soj žarometov in zablestel. Ja, kot duhec se je za tabo prikradla trema!

Preberi več

Na muzikalu Moje pesmi, moje sanje z Evo Černe

V petek, 26. 5. 2017 smo obiskali našo Evo Černe na premieri muzikala Moje pesmi, moje sanje. Vsem glasbenim in gledališkim sladokuscem obljubimo, da ob igri in petju vrhunske slovenske zasedbe ne bodo ostali ravnodušni.

Preberi več
Grega in Satin – QL modni par iz Novega mesta

Grega in Satin – QL modni par iz Novega mesta

Naslovnico našega QL magazina ponovno krasite vi, QL obrazi iz Qlandie. Ob mesecu mode smo na fotografiranje povabili iskriv in modno navdušen par iz Novega mesta. Grega in Satin sta nas s svojo dinamičnostjo, vedno aktivnim življenjskim slogom in prefinjenim očesom za modo popolnoma navdušila. Spoznajte ju tudi vi!

Preberi več

Video reportaža z modne revije v Qlandii Nova Gorica

Poglejte video reportažo iz modne revije v Novi Gorici!
Preberi več
Pripravljeni na kopalke?

Pripravljeni na kopalke?

Nakupovanje kopalk je za veliko žensk prava nočna mora. QL ženska pa ve, da popolne kopalke – takšne, ki poudarijo njene dobre lastnosti in skrijejo pomanjkljivosti – obstajajo. 

Preberi več

VEČ QL VSEBIN

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
MAJ 2017
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.