QL Magazin - Qlandia

QL Magazin

MAREC / APRIL 2017

Nov digitalni QL magazin

Prvi pomladni dnevi so tik pred vrati. Prvi sončni žarki vnesejo v naš vsakdan več razigranosti in energije ter nam dajo novi zagon za uresničevanje novih ciljev. Tudi narava se počasi prebuja in nas dan za dnem obdaja z vse več pestre živahnosti.

Tako kot v naravi, smo se s pomladno številko QL magazina tudi mi pognali v nov življenjski cikel. Pred vami je nov magazin v popolnoma sveži, digitalni preobleki. Še vedno smo ohranili njegovo bistvo, ki ga naredi prav takega, kot ga imate radi – poln je kakovostnih in QL vsebin. Dodali pa smo mu še kanček pestrosti s še bolj raznolikimi vsebinami in interaktivnimi izseki, ki bodo popestrili vaše listanje.

PRELISTAJTE QL MAGAZIN NAGRADNE IGRE QL MAGAZIN

Arhiv QL Magazinov

ZIMA 2016
JESEN 2016
POLETJE 2016
POMLAD 2016

QL VSEBINE

MAREC / APRIL 2017

Reportaža z modne revije

10 dobrih navad proti visokemu krvnemu tlaku

Visok krvni tlak je tiha zdravstvena nadloga sodobnega človeka. Tiha zato, ker pogosto ne opazimo njegovih simptomov dokler ni prepozno. 

Preberi več

QL recept: pregrešni čokoladni lava kolački

Če obstaja stvar, ki jo ženske obožujemo ravno toliko kot nakupovanje, je to čokolada. Presenetite svoje najljubše dame z božansko sladico, iz katere se bo ob prvem dotiku žličke razlilo gosto tekoče čokoladno srce.

Preberi več
Velika noč na sodoben način

Velika noč na sodoben način

Velika noč je praznik, ko se cela družina zbere in uživa ob tradicionalni velikonočni pojedini. Čeprav ima vsak kraj in celo vsaka družina svoje običaje, se iz kulinaričnega vidika na mizi običajno pojavijo šunka, hren in pirhi, ob tem pa zadiši slastna potica. 

Preberi več

Espresso, mocha, americano, …? Jaz bi kavo!

Spoznajte svojo kavo in jo naslednjič, ko boste kofetkali, naročite kot pravi poznavalec!

Preberi več

Najbolj izvirni pustni kostumi

Iščete navdih za pusta hrusta? Za vas smo izbrskali najbolj izvirne pustne kostume, ki jih lahko z malce ustvarjalnosti naredite tudi sami doma.
Preberi več

VEČ QL VSEBIN

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
MAREC 2017
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.