QL POLETNI ŽUR - avgust 2017 - Qlandia

QL POLETNI ŽUR - avgust 2017

Vroča poletna zabava v Qlandii Kamnik

Med poletnimi meseci ste na velikem prizorišču v garažni hiši Qlandie Kamnik preganjali vročino ob melodijah odličnih slovenskih glasbenikov, z nakupi sodelovali v nagradnih igrah ter se razvajali z dobrotami v slogu pravega slovenskega MasterChefa.

QL poletni žur dogodki

Nazaj v šolo s Čuki

Po uspešnem julijskem QL poletnem žuru in krajših počitnicah se je tik pred šolo zabava vrnila v Qlandio Kamnik! Pred prvimi šolskimi obveznostmi smo se od vročega poletja poslovili v velikem slogu - na zabavi s Čuki!

Ponovno sta nas bosta obiskala MihaChef in Elvis Kudić iz oddaje MasterChef Slovenija. Tokrat sta za obiskovalce pripravila sladko presenečenje – 200 palačink in 200 mišk

S QL kuponom ste lahko sodelovali v nagradni igri za 200 QL nagrad za šolo. Med drugim smo podarili tudi 6 odličnih šolskih torb

Utrinki iz koncerta Čukov

Isaac Palma in Manca Špik

Zadnji QL žur v juliju je s svojimi srčnimi melodijami razvnel šarmer Isaac Palma iz oddaje Slovenija ima talent. V družbi Mance Špik sta zapela njun vrhunski duet, s katerim sta požela pravi uspeh.

Za gurmansko poslastico je poskrbel MihaChef iz oddaje MasterChef Slovenija v družbi QL ambasadorja kulinarike Elvisa Kudića.

Tokrat je bila QL poslastica QL račka – račji prsni file z zelišči. Postrežen s hruškovim chutneyem, vijolično čebulico v jabolčnem kisu ter popečenim koromačem s pomarančnim sokom.

QL kupon je prvim 200 obiskovalcem omogočil brezplačno kulinarično razvajanje s QL poslastico. Z izpolnjenim QL kuponom pa ste lahko sodelovali tudi v nagradni igri  in se potegovali za 10 ekskluzivnih paketov CD-jev Mance Špik s posvetilom in številne druge QL nagrade.

Utrinki iz koncerta Isaaca Palme in Mance Špik

Poskočni muzikantje

Na drugem QL poletnem žuru ste na svoj račun prišli vsi ljubitelji bolj poskočnih ritmov, saj so na velikem odru nastopili Poskočni muzikantje. 

Za gurmansko poslastico je poskrbel MihaChef iz oddaje MasterChef Slovenija v družbi prve QL ambasadorke kulinarike Salome.

Pripravila sta QL poslastico: QL roastbeef – kuhan v sous vidu 8 ur na 56 stopinjah. Postrežen s kremo kolerabe, pečeno rdečo peso z dijonsko gorčico in ocvrtimi riževimi rezanci.

QL kupon vam je prinesel brezplačno kulinarično razvajanje s QL poslastico. Z izpolnjenim QL kuponom pa ste lahko sodelovali v nagradnem žrebanju za številne QL nagrade Qlandie in Radia Aktual.

Utrinki iz koncerta Poskočni muzikantje

Zabava z BQL

Prvi QL poletni žur je 10. julija 2017 dodobra razgrel trenutno najbolj vroči slovenski POP duo BQL. Po odličnem koncertu sta si nasmejana fanta vzela tudi čas za druženje s svojimi oboževalci.  

QL kupon vam je prinesel ekskluzivni popust za nakup izdelkov v BQL cornerju (podpisana BQL torba, majčka, kapa, giga plakat, svinčnik, obesek, …) in brezplačno osvežitev s QL napitkom. Z oddajo izpolnjenega QL kupona v boben pa ste lahko sodelovali tudi v nagradni igri.

Utrinki iz zabave z BQL

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
OKTOBER 2017
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.