QL modni tedni - april 2018 - Qlandia

QL modni tedni - april 2018

Kaj se je dogajalo?

Reportaže QL modnega dogajanja
QL modni foto kotiček
V Qlandii vas je pred velikimi modnimi revijami čakal foto kotiček, v katerem ste se lahko sami ali v družbi najdražjih oseb postavili pred objektiv našega modnega fotoaparata in naredili najbolj simpatično, srčno QL fotko. 

V vsaki Qlandii smo izbrali 5 TOP QL modelov, s katerimi smo povadili hojo po modni stezi, izbrali izjemne modne stylinge iz novih kolekcij ter se skupaj dobro pripravili na sprehod po pravi modni stezi.

Pobrskajte po fotogaleriji in poiščite svojo fotko. Lahko jo tudi prenesete in vsem pokažete vaše QL trenutke z nami na QL modnih tednih.

QL nagrade

Razveseljujemo in obdarujemo

Tekom modnih tednov v Qlandii smo poskrbeli tudi za raznovrstne nagrade in QL presenečenja. 
  • Agencija za promocijo in dogodke Vulcano models bo našim QL TOP modelom podarila ure manekenskega tečaja. Poišči termin QL foto kotička v svoji Qlandii in stopi na našo modno stezo. 
  • Libero Dance Center bo osrečil 7 nagrajencev, ki jim bo podaril udeležbo na tradicionalnem Allthat summer camp-u, kjer se bo trlo plesa željnih in veselja polnih mladih plesalcev! Nagradna igra bo potekala na Facebook profilu Qlandia od 1. aprila naprej. 
  • Inovativno podjetje Linafurniture bo srečne obiskovalce modnih revij obdarilo z modnim, nadvse udobnimi in ergonomskimi sedeži v različnih barvah. Vse o nagradni igri QL LINA DESIGN spodaj.
Nagradna igra QL LINA DESIGN

S Qlandio do trendovskega počivalnika

V sklopu promocije podjetja Linafurniture in kampanje QL modnih tedni bomo podarjali trendovske počivalnike v skupni vrednosti 3.500 EUR. Če ste v katerem od Qlandia centrov uspeli preizkusiti svoj najljubši počivalnik in ob tem narediti še selfie, nam fotografijo še do 30. 4. 2018 lahko pošljete na info@qlandia.si in se potegujete za QL nagrado. 

*kot zadevo e-pošte navedite "QL-LINA",  v besedilu pošljite še svoje podatke (vsi podatki so obvezni: ime in priimek, ulica in hišna številka, poštna številka in kraj, številka mobilnega telefona) in navedite lokacijo, kje je bil selfie narejen. Podarili bomo kar 35 nagrad! 
Nagradna igra QL vprašanje tedna

S Qlandio na plesni Libero Summer Camp

Je ples tvoja strast in takoj, ko slišiš hud komad si ne moreš pomagati, da bi zamigal/a z boki, naredil/a pirueto ali QL »flare«? Hitro odgovori na tedensko nagradno vprašanje in z malo sreče boš ravno ti užival na poletnem plesnem kampu Libero Summer Camp, ki ga  organizira plesna šola Libero v Savudriji!

Katera od naštetih ni plesna zvrst?*:
 

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
MAREC 2018
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.