QL MUVAJ MUVAJ - Qlandia

QL MUVAJ MUVAJ

Velika jesenska zabava z junaki Madagaskarja

Septembra in oktobra bo v Qlandii divje, vroče in eksotično! Na obisk namreč prihajajo štirje vedno razigrani prijatelji iz animiranega filma Madagaskar, ki bodo skupaj z vami zaplesali, se veselili ter kot vedno širili obilico smeha in dobre volje. Prinesli pa vam bodo tudi super nagrade! Sanjsko potovanje, ki ga podarja Kompas, QL darilne kartice, QL muvaj muvaj majčke in zvezki ter QLarini mega tatuji bodo z malo sreče vaši. Pridružite se zabavi!

Alex, Marty, Melman in Glorija z Madagaskarja prihajajo v Qlandio!

Preveri, kdaj bo zabava v tvoji Qlandii!

 Qlandia Ptuj 
Sobota, 8. 9. ob 11.00 – QLarin rojstni dan
Četrtek, 4. 10. ob 18.00 – plesno-kulinarični spektakel

 Qlandia Krško 
Sreda, 12. 9. ob 18.00 – QLarin rojstni dan
Sobota, 20. 10. ob 11.00 – plesno-kulinarični spektakel

 Qlandia Novo mesto 
Četrtek, 13. 9. ob 18.00 – QLarin rojstni dan
Četrtek, 11. 10. ob 18.00 – plesno-kulinarični spektakel

 Qlandia Nova Gorica 
Petek, 14. 9. ob 18.00 – QLarin rojstni dan; 10. rojstni dan Qlandie Nova Gorica
Petek, 19. 10. ob 18.00 – plesno-kulinarični spektakel

 Qlandia Kamnik 
Sobota, 15. 9. ob 11.00 – QLarin rojstni dan
Sobota, 6. 10. ob 11.00 – plesno-kulinarični spektakel

 Qlandia Kranj 
Sobota, 22. 9. ob 11.00 – QLarin rojstni dan
Nedelja, 7. 10. ob 11.00 – plesno-kulinarični spektakel

 Qlandia Maribor 
Nedelja, 23. 9.
 ob 11.00 – QLarin rojstni dan
Petek, 12. 10. ob 18.00 – plesno-kulinarični spektakel

Sodelujte v nagradnih igrah in se potegujte za QL nagrade! 

SEPTEMBER

QLara praznuje rojstni dan!

Naša maskota QLara septembra praznuje že 3. rojstni dan! Da bo lažje upihnila vse tri svečke, je na veliko praznovanje v Qlandio povabila prijatelje iz daljnih vročih dežel. Lev Alex, zebra Marty, žirafa Melman in nilski konj Gloria so z navdušenjem sprejeli povabilo in takoj odrinili na pot, da lahko s QLaro zaplešejo na priljubljene pesmi filma Madagaskar, ji zapojejo Vse najboljše in se z njo veselijo ob najbolj slastni rojstnodnevni torti iz trgovine Spar!

Zapoj z junaki Madagaskarja in QL talenti Slovenije.
Nauči se QLarin ples in zapleši s plesno skupino Mojce Horvat.
Pihaj svečke s QLaro in se posladkaj z brezplačno torto iz trgovine Spar.

Dvojno praznovanje v QLANDII NOVA GORICA

petek, 14. septembra, bomo obeležili tudi 10. rojstni dan Qlandie Nova Gorica! Na zabavi, ki se prične ob 18.00 uri, vas bo poleg torte pričakal še PALAČINKOMAT z brezplačnimi palačinkami za vse obiskovalce! Čaka vas bogat program in posebni popusti vaših najljubših trgovin. 
Dvojno sladkanje za 10. rojstni dan. Proslavite z nami!
OKTOBER

Madagaskar spektakel se vrača v Qlandio

Po bučnem rojstnodnevnem praznovanju si bo divja druščina nekoliko odpočila in se oktobra polna sveže energije vrnila v Qlandio! Na avenijah Qlandie vas čaka MUZIKAL MADAGASKAR - prava plesno-glasbena poslastica, saj na obisk pridejo zvezde pustolovskega muzikala Madagaskar. Zapojte in zaplešite ob največjih uspešnicah ter se pustite zapeljati v očarljivi svet divjine.

Posebni gostje:

Gašper Rifelj

Priljubljen slovenski pevec in drugo uvrščeni v šovu Zvezde plešejo. V muzikalu Madagaskar se bo prelevil v vsemogočnega leva Alexa, na oktobrskih QL muvaj muvaj zabavah pa boste lahko prisluhnili njegovim največjim hitom.

Nejc Simšič

Voditelj in novinar, ki mu ne uide nobena zabava in nobena informacija iz sveta zabave, bo tokrat osrednji povezovalec septembrskih rojstnodnevnih dogodkov. Ujamete pa ga lahko tudi v muzikalu Madagaskar, in sicer v vlogi pingvina Pešaka.

Jan Bučar

Šarmantni in vsestranski igralec, ki ga poznamo iz Usodnega vina, bo vodil posadko oktobrskih dogodkov in poskrbel, da se bodo razvili v nepozabno zabavo. V muzikalu Madagaskar igra pingvina Skipperja, vodjo najelitnejše ekipe na svetu.

plesna skupina Mojce Horvat

Zabavo bodo popestrile mične plesalke, ki vas bodo naučile kako divje 'QL muvati muvati'. Koreografinja Mojca Horvat, ki je na slovenski sceni poznana po izvrstnih koreografijah muzikalov, je svoje QL muve vnesla tudi v plesni spektakel Madagaskar.

Več o slovenskem muzikalu Madagaskar si lahko preberete tukaj.

Eksotična Masterchef kulinarika

Vroče ritme Madagaskarja bomo začinili z bogatimi okusi eksotike. Sara Rutar, zmagovalka kulinarične oddaje MasterChef Slovenija 2017, bo v Qlandii pripravljala okusne prigrizke in delila nasvete, kako se lotiti pripravljanja jedi s tropskimi sestavinami.

Eksotične jedi lahko pripravite tudi sami doma! Poiščite okusne recepte s pridihom daljnih dežel v QL magazinu >>

Plesno-modni show

Energične plesalke Mojce Horvat bodo predstavile tudi najnovejše modne trende trgovin v Qlandii. Izkoristite navdih eksotike za številne modne kombinacije, ki vam jih nova kolekcija za jesen in zimo 2018/19 prinaša.

NAGRADNE IGRE

Skoči v Qlandio, odleti s Kompasom!

Vsak nakup, ki ga boste v Qlandii opravili med 1. 9. in 20. 10. 2018 vam lahko prinese sanjsko potovanje, ki ga podarja slovenska turistična agencija Kompas, nepopisne užitke v nakupovanju ali praktične nagrade z motivom Madagaskarja!

SODELOVANJA Z NAKUPOM: Opremite račun z nalepko, ki jo dobite na blagajni ali pri žrebalni skrinjici, izpolnite jo s svojimi podatki in račun odvrzite skozi označeno režo. 

SODELOVANJE BREZ NAKUPA:  Poiščite nagradni kupon v letaku QL magazin in sodelujete z odgovorom na nagradno vprašanje. 

Nagrade se podelijo med vsemi sodelujočimi v vseh nakupovalnih centrih Qlandia. Nagrajenci bodo objavljeni tukaj, najkasneje do 2. 11. 2018. 

QL džunglomanija

Več nas išče, več bo nagrad!

Navihana QLara vam je tudi tokrat pripravila še spletno interaktivno nagradno igro. Tokrat gre nekoliko drugače, saj lahko sodelujete v nagradnem žrebanju za vse od 10 € do kar 150 € na darilni kartici Qlandia! Vse je odvisno od tega, koliko nas išče skrito QLaro. Zato odigrajte spletno nagradno igro in povabite čim več prijateljev k sodelovanju. Več kot bo sodelujočih, višje bodo nagrade!
Posebne promocije v času praznovanja
QLANDIA MB
Trgovina Pami - Do 16. 8. 2018 Kupiš 2 = -50% na drugi cenejši par obutve ali torbice in Plačaš 2 = dobiš 3 (pri nakupu 3 artiklov vam priznamo popust v višini najcenejšega artikla). Ob dogodku podarjamo kazala za knjigo in žlice za čevlje
QLANDIA NG
Trgovina Paprika - Do 16. 8. 2018 Kupiš 2 = -50% na drugi cenejši par obutve ali torbice in Plačaš 2 = dobiš 3 (pri nakupu 3 artiklov vam priznamo popust v višini najcenejšega artikla). Ob dogodku podarjamo kazala za knjigo in žlice za čevlje
QLANDIA KK
Trgovina La Scarpa - Do 16. 8. 2018 Kupiš 2 = -50% na drugi cenejši par obutve ali torbice in Plačaš 2 = dobiš 3 (pri nakupu 3 artiklov vam priznamo popust v višini najcenejšega artikla). Ob dogodku podarjamo kazala za knjigo in žlice za čevlje
QLANDIA NG
Etnika Slog –10% popust na vsak nakup nad 30 €, in sicer med 14. 9. in 19. 10. Na dan obeh praznovanj (14. 9. in 19. 10.) bomo še dodatno obdarili naše kupce s promo darilom dišečih palčk.
QLANDIA NG, KA, NM
Trgovina Takko - podarja 1x darilno kartico v vrednosti 10 € v vsakem od centrov. 
QLANDIA KR
Trgovina Sariko - podarja 1x brisačo, 1x plažno torbo, 1x toaletno torbico
QLANDIA NG, KR, KA
Optika Aleksandra - podarja polaroidna očala. Nagrada se bo podeljevala v sklopu oktobrskih dogodkov.
QLANDIA NG, KR, NM
S.Oliver - 15% rojstnodnevni popust. 
NOVO
Darilna kartica Qlandia
Ko želite izpolnjevati skrite želje.
NOVO[br]Darilna kartica Qlandia
Prednosti darilne kartice Qlandia:
  • Unovčljiva v več kot 300 trgovinah in lokalih
  • Neomejen čas veljavnosti
  • QL poslovno darilo

NOVO
Darilna kartica Qlandia
Ko želite izpolnjevati skrite želje.
NOVO[br]Darilna kartica Qlandia
Prednosti darilne kartice Qlandia:
  • Unovčljiva v več kot 300 trgovinah in lokalih
  • Neomejen čas veljavnosti
  • QL poslovno darilo