QL Skupaj za živali - Qlandia

QL Skupaj za živali Skupaj za živali

DONIRALI SMO ZAPUŠČENIM ŽIVALIM

Nobeno pomanjkanje ali druge težave niso nikoli tako majhne, da si ne bi zaslužile naše pozornosti. Ko pa lahko pomagamo obrobnim in ranljivim skupnostim, naša dejanja še toliko bolj sežejo v naša srca in naša bivanja. Jesen in zimo 2019 smo posvetili podpori bitjem, ki so pogosto odrinjena na rob zanimanja družbe - zapuščenim živalim iz lokalnih zavetišč.

Pri vseh dejavnostih smo sodelovali z lokalnimi zavetišči, vedno tistimi, ki so najbližje prav vaši Qlandii. Spoznajte jih tukaj

Hvala, da ste skupaj z nami ustvarjali  Deželo odgovornih ljudi .

Donacija ob nakupu darilne kartice Qlandia
Vi ste uresničevali skrite želje, mi smo donirali! Od vsake prodane kartice v obdobju od 4. 10. do 24. 12. 2019 smo 0,10 € namenili zavetiščem in tako poskrbeli za večje udobje živali. 
Nagradna igra QL račun

Poleg polnjenja darilnega sklada za zapuščene živali smo obdarovali tudi vas

Podarili smo več kot 2.000 € v darilnih karticah Qlandia in številne praktične nagrade. Z vašo pomočjo smo zavetiščem donirali skupno 9.100 €. 

Nagradna igra Daj tačko
V spletni nagradni igri smo zbirali najbolj QL tačke. Lahko ste oddali fotografijo svojega ljubljenčka ter glasovali za svojo najljubšo fotografijo
Uspeh zbiranje tekstila

Skupaj z vašo pomočjo smo napolnili vse QL zabojnike v naših nakupovalnih centrih. Na nekaterih lokacijah ste bili tako radodarni, da smo zabojnik morali izprazniti večkrat! Hvala vam za vse oddane odejice in brisače.

HVALA VAM
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.