QL Skupaj za živali - Qlandia

QL Skupaj za živali Skupaj za živali

DAJEMO NAPREJ ZAPUŠČENIM ŽIVALIM

Nobeno pomanjkanje ali druge težave niso nikoli tako majhne, da si ne bi zaslužile naše pozornosti. Ko pa lahko pomagamo obrobnim in ranljivim skupnostim, naša dejanja še toliko bolj sežejo v naša srca in naša bivanja. Letošnjo jesen smo se zato odločili pomagati bitjem, ki so pogosto odrinjena na rob zanimanja družbe - zapuščenim živalim iz lokalnih zavetišč.

Problem, ki ga rešujemo, se morda na prvi pogled ne zdi tako pereč, a prav hitro smo ugotovili, da so zavetišča pogosto materialno in finančno podhranjena, čeprav so to edine ustanove pri nas, ki celostno obravnavajo in skrbijo za zapuščene tačke. Nudijo jim nastanitev, redno prehrano, higiensko in predpisano veterinarsko oskrbo, sprehode, razvedrilo in predvsem čustveno toplino in dotik, ki ga potrebujejo vse domače živali.

Da zavetišča pri njihovem delu materialno in finančno podpremo ter izboljšamo njihove življenjske pogoje, to jesen pod geslom  DAJ NAPREJ  uvajamo sklop dobrodelnih pobud, ki se bodo mesečno odvijale do konca leta. 

Pri vseh dejavnostih sodelujemo z lokalnimi zavetišči, vedno tistimi, ki so najbližje prav vaši Qlandii. Spoznajte jih tukaj

To je edinstvena priložnost, da združimo vas - naše kupce, lokalne skupnosti in vse ostale »tačkoljubne« ljudi, da z dobrodelnostjo podpremo lokalne ustanove in živali. Vabljeni, da z nami ustvarjate  Deželo odgovornih ljudi .

1. Donirajte z nakupom Darilne kartice Qlandia

Vi uresničujete skrite želje, mi doniramo! Od vsake prodane kartice bomo lokalnim zavetiščem podarili 0,10 € in tako poskrbeli za še večje udobje živali.*.

Vi pa boste na tak način DALI NAPREJ dvakrat – obdarili izbrano osebo in hkrati podprli živali.

 Darilno kartico lahko kupite na INFO točkah Spar/Interspar ali preko  spletne strani


*Opis in pravila donacije "Vaš nakup, naša donacija". 

2. Sodelujte v nagradni igri QL račun

V novembru poleg polnjenja darilnega sklada za zapuščene živali, obdarujemo tudi vas. Zbiranje računov poteka do 24. 12. 

 1. Opravite nakup v katerikoli trgovini v vaši najbližji Qlandii.
 2. Na hrbtno stran računa nalepite nalepko, ki jo dobite ob nakupu ali pri žrebalni skrinjici v nakupovalnem centru Qlandia.
 3. Izpolnite nalepko z osebnimi podatki in odrezek od računa odvrzite v žrebalno skrinjico v nakupovalnem centru Qlandia.
 4. Z oddajo računa zvišate znesek donacije zapuščenim živalim iz lokalnih zavetišč ter sodelujete v nagradni igri!

 • Na podlagi količine zbranih računov bo Qlandia donirala finančna sredstva 4 lokalnim zavetiščem za zapuščene živali.
 • Med vsemi oddanimi računi bomo izžrebali skupno 21 nagrajencev, katerim bomo podarili Darilne kartice v vrednosti 100 €! Za prevzem nagrade morate biti prisotni na javnem žrebanju dne 29. 11. 2019.
 • Prvo nagradno žrebanje bo javno in bo potekalo v vseh 7 nakupovalnih centrih Qlandia na črni petek, 29. 11. 2019 ob 18.30 (Maribor, Ptuj, Krško, Kamnik) in ob 21.00 (Kranj, Novo mesto, Nova Gorica). Obiščite nas in hkrati izkoristite QL popuste, ki jih pripravljajo naše trgovine.
 • Drugo nagradno žrebanje bopotekalo v sredo, 8. 1. 2020, v prostorih so-organizatorja nagradne igre. Izžrebani bodo o prejeti nagradi obveščeni preko elektronskega naslova (oddanega na nalepki). Podelili bomo vrsto QL praktičnih nagrad. 

3. Daj tačko - s svojim ljubljenčkom do nagrade preko spleta!

Sodelujete lahko na dva načina. Oddajte fotografijo svojega ljubljenčka in se potegujte za zmago ali pa glasujte za izbrano tačko in sodelujte v žrebu. Nagradna igra poteka od 6. 12. 

 • Fotografija z največ všečki bo zmagovalna. Lastnik fotografije prejme e-Darilno kartico v vrednosti 300 €.
 • Lastnik fotografije z drugim najvišjim številom všečkov bo prejel e-Darilno kartico v vrednosti 200 €.
 • Med vsemi, ki boste dali tačko in glasovali, bomo izžrebali 5 nagrajencev, ki prejmejo e-Darilne kartice v vrednosti 100 € ter 15 nagrajencev, ki prejmejo majico Qlandia.

4. Prispevajte 0,5 % dohodnine

Dobrodelni ste lahko še na en način. Ob koncu leta boste lahko DALI NAPREJ 0,5 % svoje dohodnine. Če še niste vedeli, to lahko stori slovenski davčni zavezanec. 

Donacija vas nič ne stane, ker bi drugače omenjenega pol odstotka odšlo v državni proračun. Med potencialnimi prejemniki "dohodninskih donacij" so nevladne organizacije, politične stranke, sindikati, verske skupnosti in drugi.

Preberite več tukaj in darujte 0,5 % dohodnine hitro, enostavno in brez dodatnega doplačila. 

Uspeh zbiranje tekstila - HVALA!

Skupaj z vašo pomočjo smo napolnili vse QL zabojnike v naših nakupovalnih centrih. Na nekaterih lokacijah ste bili tako radodarni, da smo zabojnik morali izprazniti večkrat! Hvala vam za vse oddane odejice in brisače.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.