QL Skupaj za živali - Qlandia

QL Skupaj za živali Skupaj za živali

DAJEMO NAPREJ ZAPUŠČENIM ŽIVALIM

Nobeno pomanjkanje ali druge težave niso nikoli tako majhne, da si ne bi zaslužile naše pozornosti. Ko pa lahko pomagamo obrobnim in ranljivim skupnostim, naša dejanja še toliko bolj sežejo v naša srca in naša bivanja. Letošnjo jesen smo se zato odločili pomagati bitjem, ki so pogosto odrinjena na rob zanimanja družbe - zapuščenim živalim iz lokalnih zavetišč.

Problem, ki ga rešujemo, se morda na prvi pogled ne zdi tako pereč, a prav hitro smo ugotovili, da so zavetišča pogosto materialno in finančno podhranjena, čeprav so to edine ustanove pri nas, ki celostno obravnavajo in skrbijo za zapuščene tačke. Nudijo jim nastanitev, redno prehrano, higiensko in predpisano veterinarsko oskrbo, sprehode, razvedrilo in predvsem čustveno toplino in dotik, ki ga potrebujejo vse domače živali.

Da zavetišča pri njihovem delu materialno in finančno podpremo ter izboljšamo njihove življenjske pogoje, to jesen pod geslom  DAJ NAPREJ  uvajamo sklop dobrodelnih pobud, ki se bodo mesečno odvijale do konca leta. 

Pri vseh dejavnostih sodelujemo z lokalnimi zavetišči, vedno tistimi, ki so najbližje prav vaši Qlandii:

To je edinstvena priložnost, da združimo vas - naše kupce, lokalne skupnosti in vse ostale »tačkoljubne« ljudi, da z dobrodelnostjo podpremo lokalne ustanove in živali. Vabljeni, da z nami ustvarjate  Deželo odgovornih ljudi .

1. Prispevajte brisače in odejice

Od 4. oktobra naprej operite, osušite in pripravite odejice in brisače, ki jih imate doma in jih ne potrebujete več, živalim v zavetiščih pa ob prihajajoči zimi pridejo še kako prav. Brisače in odeje boste lahko DALI NAPREJ v označene zabojnike v vseh nakupovalnih centrih Qlandia

Ves zbrani tekstil bomo podarili živalim iz lokalnih zavetišč. Bodite pozorni: le brisače in volnene odejice. Pobudo lahko spremljate tudi na naših družbenih omrežjih z oznako  #QLdajnaprej .

2. Donirajte z nakupom Darilne kartice Qlandia

Zapuščene živali lahko že zdaj podprete tudi z nakupom Darilne kartice Qlandia, saj bomo izbranim lokalnim zavetiščem podarili 0,10 € od vsake prodane Darilne kartice*.

Vi pa boste na tak način DALI NAPREJ dvakrat – obdarili izbrano osebo in hkrati podprli živali.

 Darilno kartico lahko kupite na INFO točkah Spar/Interspar ali preko  spletne strani


*Opis in pravila donacije "Vaš nakup, naša donacija". 

3. Sodelujte v nagradni igri

novembru poleg polnjenja darilnega sklada za zapuščene živali, obdarujemo tudi vas. Kako boste lahko sodelovali?

  1. Opravite nakup v katerikoli trgovini v vaši najbližji Qlandii.
  2. Odrezek od računa oddajte v skrinjico v nakupovalnem centru Qlandia.
  3. Počakajte na nagradno žrebanje, v katerem izžrebamo nekaj nagrajencev. Ne pozabite, vsak račun šteje, saj z nabiranjem računov, nabiramo dobrodelna sredstva.

4. Prispevajte 0,5 % dohodnine

Dobrodelni ste lahko še na en način. Ob koncu leta boste lahko DALI NAPREJ 0,5 % svoje dohodnine. Če še niste vedeli, to lahko stori slovenski davčni zavezanec. 

Donacija vas nič ne stane, ker bi drugače omenjenega pol odstotka odšlo v državni proračun. Med potencialnimi prejemniki "dohodninskih donacij" so nevladne organizacije, politične stranke, sindikati, verske skupnosti in drugi.

Preberite več tukaj in darujte 0,5 % dohodnine hitro, enostavno in brez dodatnega doplačila. 

Hvala!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.