Vaš nakup, naša donacija - Qlandia

Vaš nakup, naša donacija

Qlandia bo v obdobju od 4. 10. do 31. 12. 2019 darovala 0,10 € od vsake prodane Darilne kartice na INFO točki trgovin Spar in megamarketov Interspar v nakupovalnih centrih Qlandia (Nova Gorica, Kranj, Kamnik, Novo mesto, Krško, Maribor in Ptuj) ter preko spletne strani www.qlandia-kartica.si. 

Velja za Darilne kartice prodane fizičnim osebam (posameznikom). 

Donacijska akcija velja do trenutka, ko se zbere 6.100,00 € donacijskih sredstev. Zbrana donacijska sredstva se enakomerno razdelijo med 4 zavetišča za zapuščene živali v neposredni bližini nakupovalnih centrov Qlandia, s katerimi sodeluje v jesensko-zimski akciji Skupaj za živali. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.