QL Daj naprej - Qlandia

QL Daj naprej Daj naprej

0,5 % dohodnine

Darujte 0,5 odstotka svoje dohodnine hitro in enostavno. Donacija dohodnine vas nič ne stane, z njo pa pomembno prispevate k delovanju nevladnih organizacij v Sloveniji. Vsak davčni zavezanec lahko namreč letno izbere do največ pet organizacij in jim nameni do pol odstotka svoje dohodnine. Omenjenih 0,5 odstotka sicer vsako leto odteče v državni proračun, zato vas tovrstna donacija nič ne stane.

Kako dati naprej?

Izberite vam najlažji način.

 DARUJTE PREKO SISTEMA eDavki 

 1. Dostopajte do spletnega obrazca na portalu CNVOS.
 2. Označite, da ste posameznik, ki želi darovati del dohodnine.
 3. Poiščite nevladno organizacijo po nazivu ali davčni številki.       
 4. Izberite način darovanja prek sistema eDavki. 
  (za registracijo je dovolj zgolj uporabniško ime in geslo)
Hitro in enostavno ...

 IZPOLNITE ELEKTRONSKI OBRAZEC 

 1. Dostopajte do spletnega obrazca na portalu CNVOS.
 2. Označite,da ste posameznik, ki želi darovati del dohodnine.
 3. Poiščite nevladno organizacijo po nazivu ali davčni številki.       
 4. Izberite način darovanja prek obrazca.
 5. Vnesite osebne podatke in prenesite izpolnjen obrazec.
 6. Oddajte obrazec na vam najbližji finančni urad.
... za dober namen!
QL zavetišča za živali

Darujte enemu izmed QL zavetišč za zapuščene živali, s katerimi sodelujemo to jesen.

0,5 % svoje dohodnine lahko darujete tudi QL zavetiščem, s katerimi sodelujemo to jesen in imajo tovrstne donacije omogočene.

Za lokalna zavetišča v vaši okolici zbiramo odeje in brisače (ste svoje že oddali v QL zabojnik?) in na različne načine doniramo finančna sredstva. Preberite več tukaj

 •  Zavetišče Horjul  - DAVČNA ŠTEVILKA: 58869000. Poiščite zavetišče iz seznamu na CNVOS ali prenesite delno izpolnjen obrazec tukaj
 •  Društvo za zaščito živali Maribor  - DAVČNA ŠTEVILKA: 85427870. Poiščite zavetišče na seznamu na CNVOS ali prenesite delno izpolnjen obrazec tukaj
Darujte 0,5 % dohodnine hitro, enostavno in brez dodatnega doplačila. 


Hvala!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.