Skoči v pomlad! - Qlandia

Skoči v pomlad!

ZNANI OBRAZI, MODA, KULINARIKA IN OTROŠKA ZABAVA

V aprilu in maju smo vas v Qlandii preko  21 dogodkov  razvajali v duhu kulinarike, mode in animacije za najmlajše, podarili za več kot 5.000 eur nagrad in pripravlili POSEBNO MODNO PRESENEČENJE. 
Dežela presenečenj in eksplozija barv in energije!
V družbi znanih modnih influencerk Tjaše Kokalj, Alje Perne in Jasne Vale smo se poigrali s trendi novih modnih kolekcij za pomlad in poletje 2019, skupaj s slovenskima blogerkama Ano Žontar in Urško Fartelj smo miksali in mešali napitke! Za najmlajše obiskovalce sta poskrbela čarovnik Jole Cole in naša maskota Qlara, trgovine pa so vas razvajale z zares QL ponudbo in popusti. 

ZA MODNE NAVDUŠENCE
Kako v široki ponudbi novih modnih kolekcij poiskati nekaj, kar bo pristajalo ravno vam, je rdeča nit, ki se vije skozi modne dogodke. Tjaša Kokalj Jerala, Alja Perne in Jasna Vale v družbi z Azro Selimanović in Ulo Furlan z vami delijo svoje skrivnosti, s katerimi so iz dneva v dan na Instagramu videti tako popolno in šik. Priljubljene modne influencerke predstavljajo največje insta-trende za pomlad in poletje 2019.
 Tjaša Kokalj 
 Alja Perne 
 Jasna Vale 

ZA NAJMLAJŠE
Seveda nismo pozabili tudi na naše najmlajše obiskovalce. V prav vsaki Qlandii se je ustavila tudi velika otroška zabava, na kateri so se do solz nasmejali tako mali kot veliki. Prišel je namreč čarovnik Jole Cole s polno torbo osupljivih trikov ter celo zakladnico norčij. 

Otroci so lahko skupaj s Qlaro posadili tudi  svojo rožico in se naučili veliko o prebujanju narave in skrbi za male rastlinice v pomladnih dneh.

ZA GURMANE
Vsi, ki radi kuhate in po spletu iščete »foodie« ideje, ste zagotovo že naleteli na njuni imeni. Ana Žontar, znana po blogu Anina kuhinja, ter Urška Fartelj z bloga 220 stopinj poševno sta z nami delili pomladni kulinarični navdih ter nas pocrkljali z brezplačnimi okusnimi smutiji. Kaj je tista skrivnost, ki naredi smuti res božanski? Kako se lotiti kombiniranja sestavin? 

V času dogodka ste imeli še eno priložnost - Ujeti zlato ribico! Zavrteli ste lahko kolo sreče in se potegovali za QL nagrade. 
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA