Skoči v pomlad! - Qlandia

Skoči v pomlad!

ZNANI OBRAZI, MODA, KULINARIKA IN OTROŠKA ZABAVA

V aprilu in maju vas v Qlandii preko  21 dogodkov  razvajamo v duhu kulinarike, mode in animacije za najmlajše, podarjamo za več kot 5.000 eur nagrad in pripravljamo POSEBNO MODNO PRESENEČENJE. 
Dežela presenečenj in eksplozija barv in energije!
V družbi znanih modnih influencerk Tjaše Kokalj, Alje Perne in Jasne Vale se bomo poigrali s trendi novih modnih kolekcij za pomlad in poletje 2019, skupaj s slovenskima blogerkama Ano Žontar in Urško Fartelj pa bomo miksali in mešali napitke! Za najmlajše obiskovalce bo poskrbel čarovnik Jole Cole in naša maskota Qlara, trgovine pa vas bodo razvajale z zares QL ponudbo in popusti.   

Še kaj? Seveda!
  • Zavrtite kolo sreče in se poteguj za nagradni sklad v vrednosti več kot 5.000 €.
  • Nočno nakupovanje v družbi prijateljic in večerni klepet ob dobri pijači? Vabljeni v Qlandio Kranj, Novo gorico in Novo mesto. 
  • V iskanju pravega pomladnega darila? Darilna kartica Qlandia je vedno prava izbira., saj omogoča nakupe v več kot 300 trgovinah v 7 Qlandiah po Sloveniji!

SPORED DOGODKOV

Qlandia Kranj

Qlandia Novo mesto

Qlandia Maribor

Qlandia Nova Gorica

Qlandia Kamnik

Qlandia Ptuj

Qlandia Krško

ZA MODNE NAVDUŠENCE
Kako v široki ponudbi novih modnih kolekcij poiskati nekaj, kar bo pristajalo ravno vam, je rdeča nit, ki se bo vila skozi modne dogodke. Tjaša Kokalj Jerala, Alja Perne in Jasna Vale bodo v družbi z Azro Selimanović in Ulo Furlan z vami delile svoje skrivnosti, s katerimi so iz dneva v dan na Instagramu videti tako popolno in šik. Priljubljene modne influencerke bodo predstavile največje insta-trende za pomlad in poletje 2019 ter vas zagotovo navdušile s številnimi možnostmi, ki jih moda ponuja. Na ta dan bodo Qlandia Nova Gorica, Novo mesto in Kranj odprte do 24.00 ure! 

Pssst. Za vas pripravljamo tudi PRESENEČENJE, o katerem vam lahko povemo le, da bo atraktivno in dinamično! Za več pa se vidimo na modnih dogodkih.

 Tjaša Kokalj Jerala 
12. 4. ob 18.00 Qlandia Kamnik
13. 4. ob 20.00 Qlandia Kranj
10. 5. ob 18.00 Qlandia Krško

 Alja Perne 
19. 4. ob 20.00 Qlandia Novo mesto
4. 5. ob 20.00 Qlandia Nova Gorica
 Jasna Vale 
18. 4. ob 18.00 Qlandia Maribor
25. 4. ob 18.00 Qlandia Ptuj

ZA NAJMLAJŠE
Seveda nismo pozabili tudi na naše najmlajše obiskovalce. V prav vsaki Qlandii se bo ustavila tudi velika otroška zabava, na kateri se bodo do solz nasmejali tako mali kot veliki. Prihaja namreč čarovnik Jole Cole s polno torbo osupljivih trikov ter celo zakladnico norčij. Le kaj bo tokrat v družbi naše maskote Qlare ušpičil? 

Otroci boste lahko skupaj s Qlaro tudi posadili svojo rožico in se naučili veliko o prebujanju narave in skrbi za male rastlinice v pomladnih dneh.

6. 4. ob 11.00 Qlandia Nova Gorica
19. 4. ob 18.00 Qlandia Kamnik
20. 4. ob 11.00 Qlandia Kranj
24. 4. ob 18.00 Qlandia Novo mesto

26. 4. ob 18.00 Qlandia Krško
4. 5. ob 11.00 Qlandia Ptuj
4. 5. ob 16.00 Qlandia Maribor

ZA GURMANE
Vsi, ki radi kuhate in po spletu iščete »foodie« ideje, ste zagotovo že naleteli na njuni imeni. Ana Žontar, znana po blogu Anina kuhinja, ter Urška Fartelj z bloga 220 stopinj poševno sta z nami delili pomladni kulinarični navdih ter nas pocrkljali z brezplačnimi okusnimi smutiji. Kaj je tista skrivnost, ki naredi smuti res božanski? Kako se lotiti kombiniranja sestavin? 

V času dogodka ste imeli še eno priložnost - Ujeti zlato ribico! Zavrteli ste lahko kolo sreče in se potegovali za QL nagrade. 
QL POPUSTI IN PONUDBA
Pridi nazaj 1 dan pred napovedanimi modnimi dogodki! Na tem mestu bomo objavili super QL popuste in ponudbo, ki jih za vas pripravljajo nakupovalni centri Qlandia po Sloveniji. 
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?