Kolo sreče - Qlandia

Kolo sreče

Ujemi zlato ribico!

Ne samo v nakupovalnih centrih Qlandia, tudi tukaj lahko zavrtiš kolo sreče in si priigraš lepe nagrade.

V dneh, ko bo kolo sreče v enem izmed Qlandia centrov, bomo aktivirali tudi spletno kolo. Držimo pesti, da bo nagrada tvoja!

Kolo sreče se vrti: 3. 4., 4. 4., 5. 4., 8. 4., 9. 4., 10. 4. in 11. 4.


 POMEN POLJ: 

  • (zlata ribica) 20 € E-DARILNA KARTICA QLANDIA – Čestitamo!
  • (darilo) QL DARILO – praktično darilo Qlandia (kapa, predpasnik, torba, USB ključek ali RFID kartica)
  • (prazen akvarij) BREZ NAGRADE – Več sreče prihodnjič

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.