Ugriznite v SUPER jesen - Qlandia

Ugriznite v SUPER jesen

Jesen je v polnem zamahu. Naj vas navdihnejo ognjene barve listja, da zagrizete v projekte, ki vas čakajo v prihodnosti. Spustite jesenski veter v omaro in prevetrite garderobo! Zberite pogum in voljo ter pogumno zagrizite v vse šolske izzive. Za vse ostalo poskrbijo nakupovalni centri Supernova Qlandia!

Lačni znanja

Šole so spet odprle svoja vrata in pridni šolarji že grizejo novo znanje na svoji poti do uspeha. Tudi študentje so že napolnili predavalnice in učenje je že na dnevnem meniju učenjakov prihodnosti. Z nami je končno jesen, polna sijočih barv in toplih odtenkov, ki super razpoloženje in navdih prinaša tudi v Supernovo!

Čeprav so 'ta veliki' šolski nakupi že daleč za nami, vas v nakupovalnem centru Supernova Qlandia še vedno razveseljujejo najlepši zvezki, učbeniki, delovni zvezki, svinčniki, pisala, copati in preostale šolske potrebščine. Saj vemo, kako to gre – radirko zgubimo, zvezek pridno popišemo, copate prerastemo … vedno nekaj novega potrebujemo. V Supernovi Qlandia boste tekom celega leta dobili vse za šolo na enem mestu, ne pozabite pa tudi na športno opremo, saj zdrav um živi v zdravem telesu.

Naj vas navdihnejo barve jesenskega listja

Visoke temperature je že odpihnil topli jesenski vetrič in začenja se najbolj pisan letni čas, ko se listje na drevesih obarva v barvite odtenke in spremeni gozdove v ognjeno paleto barv, v poslovalnicah nakupovalnih centrov Supernova Qlandia pa vas že čaka nova jesenska kolekcija.

Prelistajte aktualne modne revije in zamenjajte kopalke ter sončna očala za svilene šale in lične jesenske klobuke! Letos so v modi večno popularni gležnjarji in visoki usnjeni škornji, pestri potiski v jesenskih barvah ter rožni vzorci, tančice in tanke tkanine, večno modni jesenski klobuki in jesenski trenč plaščki.

Ne pozabite na svojo kožo. Zamenjajte zaščito pred vročimi sončnimi žarki in zaščitite svojo kožo pred vetrom, ki vihra naokoli. Povprašajte svetovalke po najnovejših izdelkih za zaščito kože.

Napišite jesensko pravljico v toplih in sončnih barvah jeseni in ugriznite v vetrovno jesen, odeti v najmodernejša oblačila!

Sezonski okusi, ki pobožajo dušo

Na menijih restavracij in v ponudbi lokalov v nakupovalnih centrih Supernova Qlandia vas tudi že razveseljujejo sezonske jedi. V času, ko na drevesih zorijo zlata jabolka, med gozdnim listjem pa se skrivajo delikatne gobe, na njivah čakajo gromozanske buče! Naši kuharski mojstri so v jesenske jedilnike umestili okusne jedi, ki bodo pobožale vašo dušo. V Supernovi Qlandia se bo zagotovo našlo nekaj tudi za vas, če imate radi sladko ali pa slano.

Se raje družite ob toplih jesenskih napitkih? Pogrejte prevetrene glave in premražene roke ob toplih napitkih v svojem najljubšem baru. Izberite čaj, kavo ali pa se odločite za skodelico toplega kakava, zraven pa si privoščite še kos slastne torte!

Uživajte v okusih, ki jih nudi jesen v Supernovi Qlandia!
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA