Ugriznite v SUPER jesen - Qlandia

Ugriznite v SUPER jesen

Pripravite se na novo sezono. Naj vas navdihnejo ognjene barve listja, da zagrizite v projekte, ki vas čakajo v prihodnosti. Spustite jesenski veter v omaro in prevetrite garderobo! Zberite pogum in voljo ter pogumno zagrizite v novo šolsko leto. Za vse ostalo poskrbijo Nakupovalni centri Supernova Qlandia!

Super spletna nagradna igra

Ste se že vrnili za šolske klopi in napolnili predavalnice? Ste že rekli adijo poletju? Ste lačni znanja?

Ne skrbite saj vas v Nakupovalnih centrih Supernova že pričakuje jesen, ki bo polna super dogajanj in super dogodivščin! 

Popestrite si šolske dni z igranjem super nagradne igre. Ta vam pomaga razmigati vaše možgančke.

Lačni znanja

Šolarji se vračajo nazaj za šolske klopi, študentje pa bodo kmalu napolnili predavalnice in kaj kmalu se bomo za eno leto poslovili od poletne vročine. Za vogalom pa nas čaka jesen, polna super dogajanja in super dogodivščin v Supernovi!

Zagotovo ste že pripravljeni na šolo in ste že nakupili vse potrebne šolske potrebščine, kot so zvezki, učbeniki, delovni zvezki, svinčniki, pisala, copati in preostala oprema. Kar vam še manjka, pa boste našli v Nakupovalnem centru Supernova Qlandia! In ne pozabite na športno opremo, saj zdrav um živi v zdravem telesu.

Naj vas navdihnejo barve jesenskega listja

Visoke temperature je že odpihnil topli jesenski vetrič in začenja se najbolj pisan letni čas, ko se listje na drevesih obarva v barvite odtenke in spremeni gozdove v ognjeno paleto barv, v poslovalnicah Nakupovalnih centrov Supernova Qlandia pa vas že čaka nova jesenska kolekcija.

Prelistajte aktualne modne revije in zamenjajte kopalke ter sončna očala za svilene šale in lične jesenske klobuke! Letos so v modi večno popularni gležnarji in visoki usnjeni škornji, pestri potiski v jesenskih barvah ter rožni vzorci, tančice in tanke tkanine, večno modni jesenski klobuki in jesenski trench plaščki.

Ne pozabite na svojo kožo. Zamenjajte zaščito pred vročimi sončnimi žarki in zaščitite svojo kožo pred vetrom, ki vihra naokoli. Povprašajte svetovalke po najnovejših izdelkih za zaščito kože.

Napišite jesensko pravljico v toplih in sončnih barvah jeseni in ugriznite v vetrovno jesen, odeti v najmodernejša oblačila!

Sezonski okusi, ki pobožajo dušo

Na menijih restavracij in v ponudbi lokalov v Nakupovalnih centrih Supernova Qlandia vedno najdete tudi sezonske jedi. V času, ko na drevesih zorijo zlata jabolka, med gozdnim listjem pa se skrivajo delikatne gobe, na njivah čakajo gromozanske buče! Naši kuharski mojstri bodo v jesenske jedilnike zagotovo umestili okusne jedi, ki bodo pobožale vašo dušo. V Supernovi Qlandia se bo zagotovo našlo nekaj tudi za vas, tudi če imate radi sladko ali pa slano.

Se raje družite ob toplih jesenskih napitkih? Pogrejte prevetrene glave in premražene roke ob toplih napitkih v svojem najljubšem baru. Izberite čaj, kavo ali pa se odločite za skodelico toplega kakava, zraven pa si privoščite še kos slastne torte!

Uživajte v okusih, ki jih nudi jesen v Supernovi Qlandia!

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA