Darilni boni - Qlandia

Darilni boni

Adijo darilni boni Qlandia. Pozdravljena Darilna kartica Qlandia!

V letu 2018 smo se poslovili od darilnih bonov Qlandia. Papirnate bone je nadomestila Darilna kartica Qlandia – še bolj praktična, priročna ter s številnimi možnostmi za personalizacijo. Izbirate lahko med vnaprej pripravljenimi motivi ali izdelate svojo kartico z unikatnim motivom in posvetilom. Nanjo lahko naložite poljubno vsoto med 20 in 300 € in, kar je najboljše, naročite jo lahko kar prek spleta.

Preverite, kaj vse vam ponuja Darilna kartica Qlandia na www.qlandia-kartica.si.
Imate še darilne bone Qlandia?
S 1. 1. 2019 darilnih bonov Qlandia ni več mogoče unovčiti v naših prodajalnah in lokalih. Vendar brez skrbi! Neporabljene bone lahko na INFO točkah Spar in Interspar v vseh nakupovalnih centrih Qlandia BREZPLAČNO ZAMENJATE za Darilno kartico Qlandia z neomejenim rokom trajanja. Denarna vrednost darilnih bonov se prenese na darilno kartico.
Izjeme, kjer unovčenje darilnih bonov Qlandia ni mogoče

- Loterija Slovenije,
- bančne in finančne točke,
- promocijske prodajalne (stojnice),
- Jysk,
- določene trgovine v Qlandii Krško: Trgovina Norma, Refan, Relax Turizem, M Art

Obvestilo
Izdajatelj in upravljalec darilnih bonov Qlandia, družba BTC d.d., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, obvešča, da so darilni boni Qlandia z navedenim datumom veljavnosti do 31. 12. 2014 (izdajatelj Hypo Leasing d.o.o.) in do 31. 12. 2015 do nadaljnjega veljavni in jih lahko vnovčite v trgovinah/lokalih nakupovalnih centrov Qlandia razen izjem, kjer unovčenje bonov ni mogoče. Postopek unovčenja tovrstnih bonov poteka preko upravitelja nakupovalnega centra v sodelovanju z trgovino in traja približno 1 mesec. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.