Akcije - 20. februar 2020 - Qlandia

Akcije

Pust v Müllerju

Že imate vse za pusta?

V Müllerju najdete pestro ponudbo pustnih kostumov in dodatkov.

Vse za veselo, predrzno in pisano pustno rajanje.
Akcija v Tom Tailorju
Izberi svoje popolne kavbojke, že od 39,99 €. 
BAGS&MORE: Torbice David Jones do -60%

Galanterija Bags&More v v Qlandii vas vabi k ugodnimnakupom torbic modne znamke David Jones z izjemnimi popusti vse do -60 %.Vabljeni v galanterijo Bags&More.

*Popusti se medseboj ne seštevajo in se obračunajo na blagajni.
BAGS&MORE: Šolska kolekcija Luka Dončić LD7 -30%

Galanterija Bags&More vabi k ugodnim nakupom šolskihpotrebščin in torb iz ekskluzivne šolske kolekcije NBA zvezdnika Luke Dončića.Zdaj je pravi čas, da obnovite ali dopolnite šolsko opremo svojega šolarja z-30% popusta. Vabljeni v galanterijo Bags&More.

*Popusti se med seboj neseštevajo in se obračunajo na blagajni.

Popust na igrače v Pikapolonici
Veljavnost od 13. 2. do 29. 2. 2020. 
Pampers 2+1 gratis v Pikapolonici
Veljavnost od 13. 2. do 29. 2. 2020. 
Popusti v MANI
70% POPUST na na jakne, plašče in BUNDE za vso družino kolekcije jesen-zima.
 
*Popust velja za izbrane in označene izdelke na zalogi. Akcije se med seboj izključujejo. Za smučarske bunde velja 50% popust.
Vse -70% v MANI
Finalni popust -70% na vse iz kolekcije jesen-zima. NORI POPUSTI v MANI. Otroške majice od 1,5 EUR, hlače za odrasle od 3,00 EUR in pletenine za odrasle od 5,10 EUR dalje.


*Popust velja na izbrane in označene izdelke v zalogi. Akcije se med seboj izključujejo. Popust se obračuna pri blagajni.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik