Akcije - 28. maj 2020 - Qlandia

Akcije

Spomladanska akcija v CCC

CCC Spomladanska akcija ženskih torbic! Kar -40% na VSE ženske torbice.

Popust velja na redne in znižane cene.

Medsezonski popusti v Tom Tailorju
Popusti od 30 % do 50 % na vso spomladansko kolekcijo.
Akcija v MASSU

Vsi natikači in japonke -30% na drugi cenejši izdelek, za izbrane blagovne znamke: Adidas, Nike, Puma, Ipanema, Havaianas, Replay, Tommy Hilfiger, Fila, Levi's, Zaxy, Lacoste, New Balance, Josh, Cartago, Calvin Klein i Rider

Ob nakupu dveh izdelkov vam priznamo popust v višini 30% vrednost drugega, cenejšega izdelka. Popusti in akcije se ne seštevajo.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik