Qlandia
novosti
Alnatura znižana v Müllerju

Dobrodošla ALNATURA pri Müllerju! Do 15.10.2016 lahko izkoristite 10% popust dobrodošlice* na naš celoten Alnatura sortiment! 

Odkrijte z več kot 750 bio izdelki enega izmed največjih ponudnikov bio prehrane pri nas in se prepričajte o raznolikosti in kvaliteti ponudbeDo 15.10.2016 lahko izkoristite 10% popust dobrodošlice* na naš celoten Alnatura sortiment! 

* Popust velja v vseh poslovalnicah Müller v Sloveniji. Izplačilo v gotovini ni mogoče. Popust ne velja za nakup začetnega mleka in formul za dojenčke. Popusta ni mogoče kombinirati z drugimi kuponi in akcijami.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik