Qlandia
Nova kataloška ponudba trgovine Big Bang
Vabimo vas, da prelistate novi Big Bang katalog v katerem smo poskrbeli za vrhunsko izbiro in nakupe po znižanih cenah!
Prelistajte novi Big Bang katalog v katerem smo poskrbeli za vrhunsko izbiro in nakupe po dodobra razrezani ceni televizorjev, prenosnikov in pametnih telefonov.

Z visokimi popusti vam pomagajo do vaše sanjske kuhinje - več izdelkov vgradne bele tehnike kot si izbere, več popusta dobite. Da boste še bolje pripravljeni na jesensko tekaško sezono vam nudijo izbrane športne ure po akcijskih cenah. V poslovalnico lahko prinesete staro tablico in mi vam ob nakupu Samsung Galaxy Tab S2 Ve 9.7 Wi-Fi podarijo kar 110 € popusta. 

Na mobilnem oddelku vam ponujajo nova Apple iPhone 7 in iPhone 7 Plus ter vas še dodatno razveselijo z mnogimi drugimi ugodnostmi. Za člane zveze društev upokojencev ZDUS so pripravili prav posebne ugodnosti.

Nudijo vam tudi brezplačni energetski pregled in poskrbijo, da bo vaš račun za energijo nižji. Za več podrobnostih o akcijah vas vabijo, da prelistajte novi katalog, se oglasite v najbližji trgovini Big Bang ali obiščete spletno stran

Katalog velja od 13. 10. 2016 do 26. 10. 2016 
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik