Qlandia
Sproščeno v hladne dni z oblačili Tom Tailor
Na najhladnejše dni leta se pripravite z udobnim stilom in sproščeno eleganco, v sodelovanju z blagovno znamko, ki želi, da ste sproščeni. 
Jakne, brezrokavniki, parke in bunde.

Tom Tailor vstopa v hladnejši del leta z udobnim stilom in sproščeno eleganco – v skladu z DNK te modne blagovne znamke, ki želi, da ste sproščeni, ampak vedno oblečeni modno. V trgovinah Tom Tailor vas pričakuje le najboljše, kar ponuja ta modna sezona. Izbor zagotovo ne bo lahek.

Če potrebujete nasvet: nikakor ne boste zgrešili s klasikami v črni, modri ali sivi.
Za tiste pa, ki želite izstopati – barva sezone je olivno zelena, najbolj pogumni pa posezite po rožnati ali rdeči.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik