Qlandia
Najnovejši Big Bang katalog
Prelistajte najnovejši Big Bangov katalog in izkoristite njihove posebne ponudbe!
Vabimo vas, da prelistate novi Big Bang katalog v katerem vam predstavljajo prave načine kako se ločite od svojega mobilnega telefona. V sklopu Ločitvene svetovalnice vam svetujejo, kako starega mobilca zamenjate z novim, kako do novega po obrokih ter vse o ponudbi »Prinesi staro, odnesi novo«. 
Pridite in ločite se – ne bo vam žal. 

V sklopu kataloga so za vas poskrbeli tudi z vrhunsko izbiro in nakupi po dodobra razrezani ceni televizorjev, prenosnikov, pametnih telefonov in bele tehnike
Poskrbijo tudi, da bo vaša hrana vedno polna vitaminov, saj vam ponujamo kar 15 % popust na hladilnike in zamrzovalnike

Za več podrobnostih o akcijah vas vabimo, da prelistajte naš novi katalog, se oglasite v najbližji trgovini Big Bang ali obiščete našo spletno stran
Katalog velja od 10. 11. 2016 do 23. 11. 2016 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik