Qlandia
Najnovejši Big Bang katalog
Prelistajte najnovejši Big Bangov katalog in izkoristite njihove posebne ponudbe!
Vabimo vas, da prelistate novi Big Bang katalog v katerem vam predstavljajo prave načine kako se ločite od svojega mobilnega telefona. V sklopu Ločitvene svetovalnice vam svetujejo, kako starega mobilca zamenjate z novim, kako do novega po obrokih ter vse o ponudbi »Prinesi staro, odnesi novo«. 
Pridite in ločite se – ne bo vam žal. 

V sklopu kataloga so za vas poskrbeli tudi z vrhunsko izbiro in nakupi po dodobra razrezani ceni televizorjev, prenosnikov, pametnih telefonov in bele tehnike
Poskrbijo tudi, da bo vaša hrana vedno polna vitaminov, saj vam ponujamo kar 15 % popust na hladilnike in zamrzovalnike

Za več podrobnostih o akcijah vas vabimo, da prelistajte naš novi katalog, se oglasite v najbližji trgovini Big Bang ali obiščete našo spletno stran
Katalog velja od 10. 11. 2016 do 23. 11. 2016 
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik