Qlandia
Massov glamurozni nasvet

Veseli december je v znamenju glamuroznih dodatkov in še posebej čevlji z dodatki so trendi tudi vso zimo, pravijo v Massu. Največji ponudnik modne obutve pri nas svetuje, da za najbolj trendi stajlinge izberete posebno izstopajočo obutev.

Letošnja zima in še posebej veseli december je popolnoma v znamenju dekorativnih dodatkov, ki sicer tudi že znanim modelom prinaša opazno osvežitev. V Massu izpostavljajo, da se letos na najbolj trendi obutvi bohotijo glamurozne bele perle, ki krasijo stranico čevlja, kot so na primer semišni gležnjarji s posutimi perlicami za pridih prestiža, ali pa usnjeni gležnjarji, ki jim perlice ob strani vdihnejo kontrastno nežnost. Perle letos obvezno krasijo tudi debele pete, ki so se tako okrašene to sezono postavile zelo opazno na modni zemljevid. V Massu razkrivajo, da letos prav tako ne moremo mimo semiša na vseh vrstah obutve in različnih oblik debelih pet, posebej aktualne so pete okrogle oblike ter s kovinskim sijajem. Modni so tudi razni kovinski dodatki v obliki zaponk in zakovic, ki bodo obutvi vdihnili divji uporniški videz, tako gležnjarjem kot tudi elegantnim petkam. Prav posebna specialiteta pa so letos vezenine v obliki rožnatih vzorcev, ki jih lahko poleg obutve opazimo tudi na torbicah in oblačilih. Izberite svoj glavni dodatek, ki bo to zimo krasil vaše najbolj modne stajlinge.

Več informacij in obutve na: www.mass.si in facebook strani Mass.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik