Qlandia
60 % popusta
Final Countodwn Big Bang katalog
Vabimo vas, da prelistate naš novi Final Countdown katalog, ki smo ga tokrat obarvali črno, saj smo vanj vključili posebno »Black friday« ponudbo. Pričakujejo vas najbolj odštete cene izdelkov, ki so znižane tudi za več kot 60 %.
Vabimo vas, da prelistate naš novi Final Countdown katalog, ki smo ga tokrat obarvali črno, saj smo vanj vključili posebno »Black friday« ponudbo. Pričakujejo vas najbolj odštete cene izdelkov, ki so znižane tudi za več kot 60 %

Za vas smo pripravili tudi odprodajo več kot 600 različnih izdelkov po izredno atraktivnih cenah. 
Za čas trajanja kataloga smo za vas znižali tudi cene bele tehnike za kar 15 %. 

Obiščite nas v trgovini in preverite kateri izdelki iz kategorije prenosni računalniki, mobilni telefoni, televizorji, aparati bele tehnike in mali gospodinjski aparati so na voljo po najbolj odštetih cenah. Za več podrobnostih o akcijah vas vabimo, da prelistajte naš novi katalog, se oglasite v najbližji trgovini Big Bang ali obiščete našo spletno stran

Katalog velja od 25. 11. 2016 do 29. 11. 2016. oz. do prodaje zalog.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik