Qlandia
Mass trendi zanj
Začenja se pomladno prebujanje in z njim je na policah v Massu zacvetela nova urbana kolekcija obutve za moške, ki so radi v trendu. 

Novi modeli obutve priznanih modnih znamk bodo navdušili ljubitelje športne elegance in modne moške pospremili pomladi naproti.  
Daljši dnevi in topli sončni žarki v nas že prebujajo željo po pomladnih modnih stajlingih. Zimskega plašča sicer še ne pospravimo, lahko pa pomladno prebujanje začnemo z novo obutvijo iz Massove sveže kolekcije. Čevlji so eden ključnih kosov še posebej pri moških, saj ravno z njimi popestrijo in preobrazijo svoj stajling. 

V Massu posvečajo posebno pozornost moški obutvi in so na police postavili najnovejše trende nove sezone za urbane moške, ki si želijo nekaj več kot le obutev. Moški ljubijo športno eleganco za vsako priložnost, ki je eden glavnih letošnjih trendov. V Massu bodo moški, ki so radi v trendu, navdušeni nad novo kolekcijo priznanih modnih znamk obutve, kot so Bugatti, Replay, Fred Perry, Gant, Tommy Hilfiger in številne druge. 
Novo linijo zaznamujejo debelejši podplati, zračni materiali, zanimive teksture, uglajene linije in izstopajoči detajli, obarvani pa so v modre, sive in bele odtenke. Šik superge bodo trendovsko dopolnile bolj poslovni videz s suknjičem ali sproščenemu stajlingu z majico in džinsom dodale tisto pravo piko na i.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Kamnik