Qlandia
Mass trendi zanj
Začenja se pomladno prebujanje in z njim je na policah v Massu zacvetela nova urbana kolekcija obutve za moške, ki so radi v trendu. 

Novi modeli obutve priznanih modnih znamk bodo navdušili ljubitelje športne elegance in modne moške pospremili pomladi naproti.  
Daljši dnevi in topli sončni žarki v nas že prebujajo željo po pomladnih modnih stajlingih. Zimskega plašča sicer še ne pospravimo, lahko pa pomladno prebujanje začnemo z novo obutvijo iz Massove sveže kolekcije. Čevlji so eden ključnih kosov še posebej pri moških, saj ravno z njimi popestrijo in preobrazijo svoj stajling. 

V Massu posvečajo posebno pozornost moški obutvi in so na police postavili najnovejše trende nove sezone za urbane moške, ki si želijo nekaj več kot le obutev. Moški ljubijo športno eleganco za vsako priložnost, ki je eden glavnih letošnjih trendov. V Massu bodo moški, ki so radi v trendu, navdušeni nad novo kolekcijo priznanih modnih znamk obutve, kot so Bugatti, Replay, Fred Perry, Gant, Tommy Hilfiger in številne druge. 
Novo linijo zaznamujejo debelejši podplati, zračni materiali, zanimive teksture, uglajene linije in izstopajoči detajli, obarvani pa so v modre, sive in bele odtenke. Šik superge bodo trendovsko dopolnile bolj poslovni videz s suknjičem ali sproščenemu stajlingu z majico in džinsom dodale tisto pravo piko na i.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik