Qlandia
Severina ponovno zablestela v Mass obutvi

Pomladna moda je pred vrati in v Massu že pripravljajo novo kampanjo za pomlad in poletje v sodelovanju s fatalno Severino. Fotografije iz zakulisja snemanja razkrivajo, da bo nova kampanja znova fascinirala.


Mass, največji ponudnik modne obutve pri nas, v sodelovanju s svojo muzo Severino ponovno napoveduje prihajajoče novosti iz sveta modne obutve za novo sezono. Zvezdnica v modni kampanji z naslovom „Izbira, ki fascinira“ Massove modne zapovedi pooseblja že sedmo leto zapored, in tudi tokrat je uspela s svojo eleganco in seksapilom preseči vse dosedanje stajlinge. 


Te dni smo jo ujeli med snemanjem kampanje v Zagrebu, kjer je kot prava zapeljivka fascinirala v najbolj privlačnih modelih obutve iz Massa. V različnih stajlingih in obutvi izpostavlja glavne modne trende prihajajoče sezone – vse od klasične elegance, športnega šik stila, pa do strastnih in drzno izstopajočih kombinacij. 


Fotografije iz ozadja snemanja razkrivajo, da je Severina drzna modna kameleonka, njeni videzi pa ne bi bili tako popolni brez stalne izkušene ekipe, iz katere se je pod fotografije podpisala Jelena Balić, za ličenje je poskrbela Dajana Pajkić, modne stajlinge je izbral Petar Trbović, krtačo pa je vihtel Martin Posavec. 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik