Qlandia
Nov katalog trgovine Big Bang
Poletje in čas dopustov sta že v izteku in mi smo za vas pripravili odlično ponudbo izdelkov vrhunskih blagovnih znamk po znižanih cenah, ki bodo marsikoga pospremili nazaj v šolske klopi ali mu pomagali opremiti dom. 

Vabimo vas, da prelistate naš novi Big Bang katalog, ki velja od 31. 8. do 13. 9. 2017. 

V novem katalogu smo ohladili cene pralnim in sušilnim strojem ter dodobra razrezali cene prenosnikov in televizorjev na kar 20 obrokov in jim dodali še storitev Kasko po razrezani ceni. Dodatno smo pripravili še akcijsko ponudbo videoiger, 15 % popust na Hi-Fi izdelke in kar 25 % popust na moške urejevalnike Braun. V sklopu naše Ločitvene svetovalnice vam svetujemo zakaj in kako lahko starega mobilca zamenjate z novim. Izbirate lahko med širokim izborom vrhunskih blagovnih znamk telefonov po akcijski in razrezani ceni ter jih dodatno opremite s Puro dodatki po 20 % ugodnejši ceni. V Big Bangu poskrbimo še za vašo popolno rešitev, saj vam v sklopu naših storitev nudimo možnosti dostave, montaže, dodatnega zavarovanja ter še mnogo več. 

Vabljeni v naše trgovine, kjer lahko s pomočjo naših strokovnih svetovalcev izberete svoj izdelek ter priročno storitev.

Za več podrobnosti o akcijah vas vabimo, da prelistate naš novi katalog, se oglasite v najbližji trgovini Big Bang ali obiščete našo spletno stran bigbang.si. 

Katalog velja od 31. 8. do 13. 9. 2017 oziroma do prodaje zalog.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik