Qlandia
Nov katalog trgovine Big Bang
Poletje in čas dopustov sta že v izteku in mi smo za vas pripravili odlično ponudbo izdelkov vrhunskih blagovnih znamk po znižanih cenah, ki bodo marsikoga pospremili nazaj v šolske klopi ali mu pomagali opremiti dom. 

Vabimo vas, da prelistate naš novi Big Bang katalog, ki velja od 31. 8. do 13. 9. 2017. 

V novem katalogu smo ohladili cene pralnim in sušilnim strojem ter dodobra razrezali cene prenosnikov in televizorjev na kar 20 obrokov in jim dodali še storitev Kasko po razrezani ceni. Dodatno smo pripravili še akcijsko ponudbo videoiger, 15 % popust na Hi-Fi izdelke in kar 25 % popust na moške urejevalnike Braun. V sklopu naše Ločitvene svetovalnice vam svetujemo zakaj in kako lahko starega mobilca zamenjate z novim. Izbirate lahko med širokim izborom vrhunskih blagovnih znamk telefonov po akcijski in razrezani ceni ter jih dodatno opremite s Puro dodatki po 20 % ugodnejši ceni. V Big Bangu poskrbimo še za vašo popolno rešitev, saj vam v sklopu naših storitev nudimo možnosti dostave, montaže, dodatnega zavarovanja ter še mnogo več. 

Vabljeni v naše trgovine, kjer lahko s pomočjo naših strokovnih svetovalcev izberete svoj izdelek ter priročno storitev.

Za več podrobnosti o akcijah vas vabimo, da prelistate naš novi katalog, se oglasite v najbližji trgovini Big Bang ali obiščete našo spletno stran bigbang.si. 

Katalog velja od 31. 8. do 13. 9. 2017 oziroma do prodaje zalog.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik