Qlandia
10 % popust
Picard, blagovna znamka meseca v Bags&More

Picard, vodilna in svetovno priznana nemška blagovna znamka na področju usnjenih torbic praznuje 10 let obstoja v Sloveniji. S svojimi inovativnimi idejami in kvalitetnimi izdelki zadovoljujejo še tako zahtevne kupce. V galanterijah BAGS&MORE in papirnicah OFFICE&MORE, ki letos praznujejo svoj 25 jubilej, in v spletni trgovini bagsandmore.si izkoristite 10% popusta na celotno ponudbo Picard v mesecu aprilu!  

* Akcija velja od 1. - 30. 4. 2017. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik