Qlandia
ROSE GOLD prevzel modo v Massu

Pomladno modo so zaznamovali sijoči metalik odtenki, ki so obarvali oblačila in različne modne dodatke. Nepogrešljiv je še posebej rose gold odtenek, ki je v glamur ovil novo kolekcijo trendi obutve iz Massa. 

Modno sceno te pomladi so zavzeli kovinski odtenki. Trendi torbice in čevlji sijejo v srebrni in zlati, še posebej pa to pomlad navdušuje rose gold, oziroma rožnato zlata, ki je prevzela novo modno kolekcijo v Massu. 

Harmonija nežne rožnate in zlate ustvarja romantičen in hkrati divji rokerski pridih, ki vsak stajling spremeni v svojo glamurozno različico. Metalik odtenek te pomladi sije na najbolj trendi modelih obutve iz Massa, krasi namreč vse od superg, balerink, salonarjev in sandalov. Šik superge in petke izstopajo s kombinacijo sijočega kovinskega materiala in drobnih bleščic, s katerimi se boste počutile kot sodobna modna princesa. Za piko na i trendi stajlingu pa čevlje kombinirajte s torbico ali nepogrešljivim nahrbtnikom v vseh kovinskih barvah. Tisti najbolj drzni pa združite več kosov v različnih metalik odtenkih, na primer srebrno torbico in rožnato zlate čevlje. 

V takšni zmagovalni kombinaciji boste pripravljeni na vsako priložnost, kjer boste gotovo modna zvezda.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik