Qlandia
ROSE GOLD prevzel modo v Massu

Pomladno modo so zaznamovali sijoči metalik odtenki, ki so obarvali oblačila in različne modne dodatke. Nepogrešljiv je še posebej rose gold odtenek, ki je v glamur ovil novo kolekcijo trendi obutve iz Massa. 

Modno sceno te pomladi so zavzeli kovinski odtenki. Trendi torbice in čevlji sijejo v srebrni in zlati, še posebej pa to pomlad navdušuje rose gold, oziroma rožnato zlata, ki je prevzela novo modno kolekcijo v Massu. 

Harmonija nežne rožnate in zlate ustvarja romantičen in hkrati divji rokerski pridih, ki vsak stajling spremeni v svojo glamurozno različico. Metalik odtenek te pomladi sije na najbolj trendi modelih obutve iz Massa, krasi namreč vse od superg, balerink, salonarjev in sandalov. Šik superge in petke izstopajo s kombinacijo sijočega kovinskega materiala in drobnih bleščic, s katerimi se boste počutile kot sodobna modna princesa. Za piko na i trendi stajlingu pa čevlje kombinirajte s torbico ali nepogrešljivim nahrbtnikom v vseh kovinskih barvah. Tisti najbolj drzni pa združite več kosov v različnih metalik odtenkih, na primer srebrno torbico in rožnato zlate čevlje. 

V takšni zmagovalni kombinaciji boste pripravljeni na vsako priložnost, kjer boste gotovo modna zvezda.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik