Qlandia
Na plažo z Massom

Poletja enostavno ni brez japonk, saj so obvezna oprema vsake potovalne torbe ali torbe za na plažo. Mass je pripravil izbor najbolj trendi japonk in velikih poletnih torb, ki bodo krasile številne turistične destinacije po svetu.

Se odpravljate na počitnice in oddih na morje, pa iščete idealno obutev za vsak dan? Z lahkotnim počitniškim stajlingom se najbolje ujemajo barvne in udobne japonke, ki so tako preproste kot tudi modne. Brez njih enostavno ni poletja in so obvezen kos v vsaki potovalni torbi. 

To poletje so japonke v Massu še posebej raznolike in šik, zato so se s plaže podale tudi na poletno obarvane ulice. Mass navdušuje s kolekcijo trendi japonk in sandalov priznane znamke Ipanema, ki jih lahko opazimo na nogah mnogih zvezdnic doma in po svetu. Svoj navdih črpajo iz prelepe plaže Ipanema v Braziliji, zato ni dvoma, da bodo popestrile vsako plažo. Izbirate lahko med japonkami z lepimi vzorci, s paščki v živahnih barvah, sandali z glamuroznimi dodatki in še mnogo drugih. 

Vaše zagorele noge bodo prav tako izstopale v simpatičnih japonkah znamke Zaxy, ki so znane po živih barvah, ženstvenih vzorcih in pentljah ter posebni sijoči, mehki in udobni plastiki, zaradi katere jih v tujini imenujejo kar 'jellies'. S sandali Zaxy boste v trenutku dosegli mladosten, svež in prikupno zabaven videz, popoln za vroče poletne dni. 

Da bodo sproščujoči počitniški trenutki zares idealni, s seboj vzemite poletno torbo, takšno veliko iz naravnih materialov, v katero spravite vse morske potrebščine. Izberite najbolj trendi torbe z resicami, živahnimi tropskimi ali etno vzorci, mornarsko navdihnjenimi črtami in živimi barvami.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik