Qlandia
Iz zakulisja za Mass s Severino

Nova modna sezona je pred vrati in Mass v njo vstopa s svežo modno kampanjo. Največje trende obutve za jesen in zimo nam bo razkril v že kultnem sodelovanju s Severino, ki smo jo ujeli med snemanjem nove kampanje. Fotografije iz zakulisja nedvomno napovedujejo razburljivo modno sezono.

Mass, največji ponudnik modne obutve v Sloveniji, je za prihajajočo novo sezono pripravil svežo modno poslastico. Glavne trende obutve nam bo predstavil v sedaj že kultnem sodelovanju s fatalno Severino, s katero so posneli novo serijo modnih podob.  Celotno ekipo smo ujeli med ustvarjanjem modne zgodbe, v kateri pevka elegantno pozira v posebnih kockah, ki fotografijam dodajo umetniški pridih. 

Kampanja za sezono jesen/zima 2017 bo postregla z najbolj trendi obutvijo tega leta in s stilsko dovršenimi fotografijami navdihovala vse modne navdušence. Zaenkrat pa že same fotografije iz zakulisja pričajo o tem, da se je Severina z užitkom ponovno prelevila v modno gurujko, seveda z malce pomoči stalne mojstrske ekipe: fotografinje Jelene Balić, stilista Petra Trbovića in vizažistke Dajane Pajkić. Privlačna pevka je v izvirnih pozah in trendi stajlingih pokazala, kako lahko z obutvijo iz Massa vsaka modna kombinacija zasije v svoji najboljši luči.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik