Qlandia
Dnevi za družino v OVS
Z NAKUPOM 2 KOSOV SI ZAGOTOVITE 20%* POPUSTA!

Igriva kombinacija: novi trendi za celotno družino. Naj gre za sprošcene srajce, jakne za katero koli vreme ali kul hlače - z nami boste vsi pripravljeni na jesen.

Tu bodo vsi družinski člani našli svoje najljubše kose!
*Akcija velja od 13.9. do 26.9.2017 v vseh trgovinah OVS v Sloveniji. Pri nakupu enega izdelka iz otroške kolekcije in enega izdelka iz ženske ali moške kolekcije prejmete 20% popusta.
Izvzeti so znižani izdelki, multipaketi, modni nakit in darilne kartice.
Akcija ni združljiva z drugimi akcijami/popusti.
Ne velja za spletne nakupe.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik