Qlandia

Ohranjanje tradicije in pristnih okusov

Avtohtone in stare sorte zelenjave in sadja SPAR Kot nekoč
SPAR Kot nekoč ohranja tradicijo – na naše mize vrača skoraj pozabljene stare in avtohtone slovenske sorte vrtnin vrhunske kakovosti, pridelane na slovenskih tleh.

Vroče poletje kar kliče po pisani sveži zelenjavi odlične kakovosti! Če temu dodamo še poln domač okus in slovensko poreklo, sta lahko kosilo ali večerja zagotovljeno popolna. 
Paprika sivrija - avtohtona udomačena sorta
Mladi krompir kresnik, kifeljčar – avtohtona slovenska sorta
Če si želite takšno zelenjavo tudi na vaši mizi, veste, kam morate ponjo. Na policah trgovin SPAR in INTERSPAR vas čaka pristna slovenska zelenjava starih in avtohtonih slovenskih sort SPAR Kot nekoč. 

Na integriran, to je naravi prijazen način, so jo pridelali priznani slovenski pridelovalci, ki so se ji posvečali z znanjem in skrbjo, da lahko vi na mizo postavite le najboljše.

Sveže na naših prodajnih policah

Trenutno je na voljo paradižnik val, ki vas bo prepričal s svojo sladkostjo in srčasto obliko. Izredno sočen bo kralj vseh poletnih solat in prilog, a tudi če boste iz njega pripravili domačo paradižnikovo omako, ne boste zgrešili. Vse prave sladokusce bo navdušil mladi kifeljčar kresnik, ki skupaj s skledo sveže zelene solate predstavlja preprosto, a izjemno priljubljeno poletno kosilo. Nedvomno pa vas bo očaral tudi stročji fižol prepeličar tomačevski, ki je točno tak, kot mora prav stročji fižol biti – maslen, mehak in brez nitk.
Vrtnine SPAR Kot nekoč so vam na voljo v trgovinah SPAR in INTERSPAR. Več o ponudbi, pridelovalcih, nasvetih in novostih pa lahko najdete tukaj: www.kot-nekoc.si.
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?