Qlandia
Z Massom v šolo
Od 20. 8. do 9. 9.  vas v Massu čaka akcija Nazaj v šolo, z do -30 % popustom na izbrano obutev priznanih blagovnih znamk.
Počitnice se iztekajo in kmalu bo zazvonil šolski zvonec, otroci pa bodo japonke ter lahkotne sandale zamenjali za superge. Kakršnekoli že so, ostajajo na vrhu lestvice jesenskih trendov in seveda se tudi mladi najraje oblečejo in obujejo po zadnji modi. 

Zato je Mass poskrbel, da bo ponovni korak v šolske klopi izredno trendi. Popularen trendi športni videz najbolje ustvarijo kultne svetovno znane blagovne znamke superg, ki so to sezono preplavile urbane mestne ulice.

V Massu vas čakajo zadnji kul modeli superg Nike, Adidas, Puma, Converse, Skechers, New Balance in številne druge znamke, ki so obvezne v vsaki modni omari. Obvezni so beli podplati, izstopajoče barvne kombinacije in raznoliki materiali, od semiša do gladkega usnja in različne vrste blaga. Najbolj trendi pa so kombinacije več različnih materialov in barv na enem čevlju, zato se ne bojte izstopati. Nova kolekcija trendi superg iz Massa bo poskrbela, da bo vaš šolar ob vstopu v novo šolsko leto zagotovo obračal zavidljive poglede.


Mass pa vas v šolo ne obuje le modno, ampak tudi ugodno
. Od 20. 8. do 9. 9.  vas v Massu čaka akcija Nazaj v šolo, z do -30 % popustom na izbrano obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Puma, Converse, New Balance, Puma, Skechers, Reebok, Lacoste, Fred Perry in Le Coq Sportif. Ne spreglejte pa tudi popustov na nahrbtnike! Zberite torej vso družino in se prepustite Massu, da vas modno pospremi v prihajajoče šolsko leto.


QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik