Qlandia
25 LET Müllerja v Sloveniji!
Ob praznovanju obletnice lahko izkoristite 25 % znižanje na izbrane izdelke ter ostalo rojstnodnevno ponudbo v aktualnem letaku.

Sodelujete lahko v nagradnih igrah in še in še….

Več o aktualni rojstnodnevni ponudbi preverite v poslovalnici Müller ali na spletni strani www.mueller.si.

Müller že 25 let razvaja z ugodnimi nakupi in nudi zabavo pri nakupovanju za vso družino.

Vabljeni v MÜLLER - MI praznujemo in VAS obdarujemo.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik