Qlandia
10x točke v dm
V mesecu septembru boste tako ob nakupu naravne kozmetike Weleda, Biobaza ali Sante prejeli 10-kratne točke.

Živeti bolj zavestno z mislijo na okolje ne pomeni odrekanja, v dm-u pomeni široko izbiro izdelkov, ki so v skladu z načeli trajnosti. Šteje vsak, tudi najmanjpi korak h trajnosti. Postanite trajnostni začetnik tudi vi – lahko začetne s premislekom ob nakupu v dm, kako bi sami lahko prispevali, da bi bilo v obtoku čim manj plastičnih in drugih odpadkov ter da so izdelki, ki jih kupujete čim bolj naravni in posledično bolj zdravi za vas in manj škodljivi za  okolje.  V dm prodajalnah vas pričakuje ponudba, ki vas poziva k zavedanju o trajnostnem in zdravem življenjskem slogu.

V mesecu septembru boste tako ob nakupu naravne kozmetike Weleda, Biobaza ali Sante prejeli 10-kratne točke. Ob nakupu blagovne znamke alverde v vrednosti vsaj 20 eur pa vam podarimo tudi lično trajnostno vrečko.

Več o trajnostnem življenju in aktivnostih pa tudi na www.dm-drogeriemarkt.si/zavedajse
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik