Qlandia
10x točke v dm
V mesecu septembru boste tako ob nakupu naravne kozmetike Weleda, Biobaza ali Sante prejeli 10-kratne točke.

Živeti bolj zavestno z mislijo na okolje ne pomeni odrekanja, v dm-u pomeni široko izbiro izdelkov, ki so v skladu z načeli trajnosti. Šteje vsak, tudi najmanjpi korak h trajnosti. Postanite trajnostni začetnik tudi vi – lahko začetne s premislekom ob nakupu v dm, kako bi sami lahko prispevali, da bi bilo v obtoku čim manj plastičnih in drugih odpadkov ter da so izdelki, ki jih kupujete čim bolj naravni in posledično bolj zdravi za vas in manj škodljivi za  okolje.  V dm prodajalnah vas pričakuje ponudba, ki vas poziva k zavedanju o trajnostnem in zdravem življenjskem slogu.

V mesecu septembru boste tako ob nakupu naravne kozmetike Weleda, Biobaza ali Sante prejeli 10-kratne točke. Ob nakupu blagovne znamke alverde v vrednosti vsaj 20 eur pa vam podarimo tudi lično trajnostno vrečko.

Več o trajnostnem življenju in aktivnostih pa tudi na www.dm-drogeriemarkt.si/zavedajse
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik