Qlandia
Sanjski šoping v New Yorku z dm in Maybelline New York!
80 deklet bo novembra odpotovalo na sanjsko šoping doživetje v New York. Pridruži se nam in izkoristi neverjetno ponudbo 3+1 gratis!

Kako se ti zdi ideja, da zadnje dni novembra s tremi svojimi prijateljicami preživiš v mestu, ki nikoli ne spi? Lepo se sliši, kajne?

dm ponovno pripravlja sanjsko doživetje v praznično okrašenem New Yorku v času največjih razprodaj. Tudi tokrat bodo 80 šoping navdušenk v prestolnico nakupov odpeljali skupaj z Maybelline New York. Če skupaj potujete štiri prijateljice, ena potuje brezplačno!

Kako sodeluješ?

  • Pripravi svojo active beauty kartico in jo do 30. 9. 2019 pokaži ob prijavi na potovanje v agenciji BOOKINGPOINT.NET D.O.O., Ukmarjeva 6, 1000 Ljubljana,  tel: 01 563 69 59, e-pošta: new-york@bookingpoint.net.
  • Če potuješ s 3 prijateljicami, ena potuje brezplačno(ob prijavi vsaka predloži svojo active beauty kartico).
  • Cena potovanja je v tem primeru le 799 € na osebo. Cena velja na osebo ob prijavi 4 oseb, ki so imetniki active beauty kartice, z nočitvijo v 4-posteljni sobi z dvema zakonskima posteljema.
  • Pripravi kovčke in 28. 11. 2019 odpotuj na nepozabno doživetje v New York!

Termin potovanja je od 28. 11. do 2. 12. 2019. Oglej si celoten program potovanja in preveri, kaj vse nas čaka v sanjskem New Yorku!

Svojo srečo lahko preizkusite tudi v nagradni igri, ki poteka v sklopu projekta.

Kupi izdelke Maybelline v skupni vrednosti vsaj 10 €, vpiši številko dm računa v obrazec in sodeluj v nagradnem žrebanju za 1x sanjsko potovanje v New York za 2 osebiin druge privlačne nagrade!

Namig: od 3. 9. do 30. 9. 2019 prejmeš tudi25x točke na vse izdelke Maybelline!

Podelili bomo:

  • 1x potovanje za 2 osebi v New York. 
  • 15x paket presenečenja z izdelki Maybelline in blagovne znamke dm.
Aktivnost poteka v prodajalnah dm od 3. 9. 2019 do 30. 9. 2019. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Več o nagradni igri in splošnih pogojih najdete tukaj.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik