Qlandia
Sanjski šoping v New Yorku z dm in Maybelline New York!
80 deklet bo novembra odpotovalo na sanjsko šoping doživetje v New York. Pridruži se nam in izkoristi neverjetno ponudbo 3+1 gratis!

Kako se ti zdi ideja, da zadnje dni novembra s tremi svojimi prijateljicami preživiš v mestu, ki nikoli ne spi? Lepo se sliši, kajne?

dm ponovno pripravlja sanjsko doživetje v praznično okrašenem New Yorku v času največjih razprodaj. Tudi tokrat bodo 80 šoping navdušenk v prestolnico nakupov odpeljali skupaj z Maybelline New York. Če skupaj potujete štiri prijateljice, ena potuje brezplačno!

Kako sodeluješ?

  • Pripravi svojo active beauty kartico in jo do 30. 9. 2019 pokaži ob prijavi na potovanje v agenciji BOOKINGPOINT.NET D.O.O., Ukmarjeva 6, 1000 Ljubljana,  tel: 01 563 69 59, e-pošta: new-york@bookingpoint.net.
  • Če potuješ s 3 prijateljicami, ena potuje brezplačno(ob prijavi vsaka predloži svojo active beauty kartico).
  • Cena potovanja je v tem primeru le 799 € na osebo. Cena velja na osebo ob prijavi 4 oseb, ki so imetniki active beauty kartice, z nočitvijo v 4-posteljni sobi z dvema zakonskima posteljema.
  • Pripravi kovčke in 28. 11. 2019 odpotuj na nepozabno doživetje v New York!

Termin potovanja je od 28. 11. do 2. 12. 2019. Oglej si celoten program potovanja in preveri, kaj vse nas čaka v sanjskem New Yorku!

Svojo srečo lahko preizkusite tudi v nagradni igri, ki poteka v sklopu projekta.

Kupi izdelke Maybelline v skupni vrednosti vsaj 10 €, vpiši številko dm računa v obrazec in sodeluj v nagradnem žrebanju za 1x sanjsko potovanje v New York za 2 osebiin druge privlačne nagrade!

Namig: od 3. 9. do 30. 9. 2019 prejmeš tudi25x točke na vse izdelke Maybelline!

Podelili bomo:

  • 1x potovanje za 2 osebi v New York. 
  • 15x paket presenečenja z izdelki Maybelline in blagovne znamke dm.
Aktivnost poteka v prodajalnah dm od 3. 9. 2019 do 30. 9. 2019. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Več o nagradni igri in splošnih pogojih najdete tukaj.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik