Qlandia
Akcija na igrače in igre v Müllerju

Že veste, da so od 14. 10. do 26. 10. 2019 vse igrače in igre za računalnike ter za igralne konzole kar 20% ceneje?

Praznujte z nami in odkrijte še ostalo rojstnodnevno ponudbo.

Vabljeni v Müller.

Več o ponudbi lahko preverite na www.mueller.si

*Popust se obračuna na blagajni in se ne sešteva z ostalimi akcijami. Popust ne velja na knjige, darilne kartice, Diddl, Depesche,Nici, DVD-je, Blu ray-je, igralne konzole Nintendo, Sony, Microsoft, na dodatnoopremo za konzole, tablice ter ostale izdelke z zavezujočo ceno. Velja dorazprodaje zalog.

1) Igre za računalnike inigre za igralne konzole
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik