Qlandia
Akcija v Optiki Aleksandra
Ob nakupu kompletnih korekcijskih očal v Optiki Aleksandra vam nudimo popust do 101 eur.

Vključen je okvir, dioptrijski stekli, montaža in brezplačen pregled vida. Dodatne informacije so na voljo v poslovalnici Optike Aleksandra in na spletni strani https://www.optika-aleksandra.si/ugodnosti/.

Na termin za pregled vida se lahko enostavno in hitro naročite prek spletne strani https://www.optika-aleksandra.si/okulisticni-pregledi/ ali na brezplačni številki 080 1331.

Če želite okulistični pregled opraviti v Optiki Aleksandra, so trenutno na voljo termini:

  • Kamnik: 22.6. in 29.6.20
  • Kranj: 23.6., 27.6. in 30.6.20
  • Nova Gorica: 20.6., 27.6. in 3.7.20

Vabljeni v Optiko Aleksandra.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik