Qlandia
Kupiš 1, Dobiš 2 v Optiki Clarus
Poznate občutek navdušenja ob nakupu novih očal? Mi vam podarjamo dvojno veselje, saj je tu akcija KUPIŠ 1, DOBIŠ 2, kjer ob nakupu enih očal, prejmete druga očala z vašo dioptrijo povsem BREZPLAČNO.

Očala, ki vam jih podarimo, so modna in visoke kakovosti. Izbirali pa boste lahko med bogato ponudbo brezplačnih korekcijskih okvirjev različnih barv in oblik. Prepričani smo, da boste lahko našli takšna, ki vam bodo ustrezala glede na vaš obraz in slog oblačenja.

Kaj odlikuje korekcijska očala, ki vam jih podarimo?

  • Korekcijski okvirji so modni različnih barv in oblik
  • Kakovostni material korekcijskega okvirja
  • Antirefleksni sloj proti bleščanju nanešen na stekla
  • UV zaščita

Pred nakupom korekcijskih očal je priporočljivo opraviti tudi OKULISTIČNI PREGLED. Tudi ta je v naših poslovalnicah BREZPLAČEN. Naročite se lahko TUKAJ.

Več o akciji >>


DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik