Qlandia
Modne revije na avenijah Qlandie

Vas zanima kakšni so modni trendi za hladnejše, jesenske dni? Pridružite se nam na mesecu mode, ki prihaja!

Modno dogajanje bo pestro, saj pripravljamo modno revijo s slovenskimi TOP modeli, ki vam bodo predstavili aktualne trende za letošnjo jesen. Modna revija bo potekala v petek, 30. septembra s pričetkom ob 18h. Modni spektakel bosta povezovala Iggy in Tjaša Kokalj.

Nagradna igra: Drznite si pokazati svoj stil!

Poziv vsem stilistom in modnim navdušencem!

Si upaš? Si želiš modnega nakupovanja? V vsak Qlandii iščemo QL stilista, ki bo predstavil svoj drzen, jesenski in trendy styling na naši modni reviji in se potegoval za mega modno nakupovanje.

Več o nagradni igri in kako v njej sodelujete si preberite tukaj.

Prihajajo hladnejši dnevi, obarvani v tople barve in debelejše materiale.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik