Qlandia
Modne revije na avenijah Qlandie

Vas zanima kakšni so modni trendi za hladnejše, jesenske dni? Pridružite se nam na mesecu mode, ki prihaja!

Modno dogajanje bo pestro, saj pripravljamo modno revijo s slovenskimi TOP modeli, ki vam bodo predstavili aktualne trende za letošnjo jesen. Modna revija bo potekala v petek, 30. septembra s pričetkom ob 18h. Modni spektakel bosta povezovala Iggy in Tjaša Kokalj.

Nagradna igra: Drznite si pokazati svoj stil!

Poziv vsem stilistom in modnim navdušencem!

Si upaš? Si želiš modnega nakupovanja? V vsak Qlandii iščemo QL stilista, ki bo predstavil svoj drzen, jesenski in trendy styling na naši modni reviji in se potegoval za mega modno nakupovanje.

Več o nagradni igri in kako v njej sodelujete si preberite tukaj.

Prihajajo hladnejši dnevi, obarvani v tople barve in debelejše materiale.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik