Qlandia
Varno za volanom
Prijavi na volan.si in v rubriki Varno za volanom pokaži, da imaš vožnjo v malem prstu!

oddaji Volan v sodelovanju s Continentalom in Agencijo za varnost prometa ter Fordom, DARSom, AMZSjem, Zavarovalnico Triglav in našimi nakupovalnimi centri Qlandia prirejajo posebne dogodke, na katerih boste lahko za volanom fieste pokazali svoje znanje v prometu in se tudi veliko naučili od strokovnjakov. 

Ob sobotah se boste ob 10. uri zbrali pred nakupovalnimi centri Qlandia v različnih mestih po Sloveniji, se na dogodkih zabavali, vsi, ki boste sedli za volan, pa boste prejeli še praktična darila številnih pokroviteljev in 20 EUR za nakupe v nakupovalnih centrih Qlandia. 

Pogoji so, da imaš veljaven vozniški izpit, da te veselijo avtomobili in da se želiš kaj novega naučiti. Tudi če še ne obvladaš, je to idealna priložnost za dodatno znanje! Med vsemi prijavljenimi bodo za vsak kraj izžrebali kandidate, nekaj pa jih bodo izžrebali še na samem dogodku, tako da le pridi tja! Prijaviš se lahko tudi na vse dogodke!

Seznam lokacij in prijavnico najdeš na www.volan.si

Med vsemi prijavljenimi bodo še pred začetkom poletja izžrebali nekoga, ki bo za kar 3 mesece dobil najnovejšo Fordovo fiesto!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik