Qlandia

Varno za volanom

Prijavi na volan.si in v rubriki Varno za volanom pokaži, da imaš vožnjo v malem prstu!

oddaji Volan v sodelovanju s Continentalom in Agencijo za varnost prometa ter Fordom, DARSom, AMZSjem, Zavarovalnico Triglav in našimi nakupovalnimi centri Qlandia prirejajo posebne dogodke, na katerih boste lahko za volanom fieste pokazali svoje znanje v prometu in se tudi veliko naučili od strokovnjakov. 

Ob sobotah se boste ob 10. uri zbrali pred nakupovalnimi centri Qlandia v različnih mestih po Sloveniji, se na dogodkih zabavali, vsi, ki boste sedli za volan, pa boste prejeli še praktična darila številnih pokroviteljev in 20 EUR za nakupe v nakupovalnih centrih Qlandia. 

Pogoji so, da imaš veljaven vozniški izpit, da te veselijo avtomobili in da se želiš kaj novega naučiti. Tudi če še ne obvladaš, je to idealna priložnost za dodatno znanje! Med vsemi prijavljenimi bodo za vsak kraj izžrebali kandidate, nekaj pa jih bodo izžrebali še na samem dogodku, tako da le pridi tja! Prijaviš se lahko tudi na vse dogodke!

Seznam lokacij in prijavnico najdeš na www.volan.si

Med vsemi prijavljenimi bodo še pred začetkom poletja izžrebali nekoga, ki bo za kar 3 mesece dobil najnovejšo Fordovo fiesto!
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?