Qlandia
Predstavitev ob Svetovnem dnevu zdravja

Petek, 6. 4. 2018 od 9.00 do 13.00 ure. 

Organizator: Zdravstveno vzgojni center Kamnik

Da je zdravje največja dobrina priča tudi nad, ki je posvečen prav temu. Vsako leto ga obeležujemo na dan 7. april. Letošnje leto bo Svetovni dan zdravja potekal pod geslom: "Univerzalna dostopnost do zdravstvenih storitev: za vsakogar, vse povsod". Prav zaradi omenjenega gesla smo se z ekipo zdravstveno vzgojnega centra Kamnik odločili, da vam olajšamo dostopnost in se vam približamo v vašem okolju in sicer 6. 4. 2018 v Qlandii Kamnik. 

Vljudno vabljeni!

ZVC Kamnik
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik