Qlandia
Jole Cole vabi na otroško zabavo
V družbi priljubljenega čarovnika in maskote Qlare bomo z nasmehom skočili v pomlad.

V Qlandio Kamnik prihaja velika otroška zabava, na kateri se bodo do solz nasmejali tako mali kot veliki. Karizmatični čarovnik Jole Cole vas bo očaral s polno torbo osupljivih trikov in celo zakladnico norčij. Le kaj bo v družbi naše maskote Qlare ušpičil?

Otroci boste lahko skupaj s Qlaro tudi posadili svojo rožico ter se naučili veliko o prebujanju narave in skrbi za male rastlinice v pomladnih dneh.

Vabljeni, da se pridružite valu neustavljive zabave v petek, 19. aprila, ob 18.00.

To pa še ni vse! QL pomlad poteka v Qlandii kar cel mesec z dogodki za prav vsak okus. Preverite dogajanje tukaj ter sledite na Instagramu pod #QLpomlad
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik