Qlandia
Razstava: woow ta pisana narava!
Vabljeni na ogled potujoče QL razstave Ekosistemi Slovenije in biodiverziteta. Zbudite svojo radovedno žilico in odkrijte raznolika življenjska okolja naše prelepe Slovenije ter kdo vse je tu doma.
V Qlandio prihaja prava mala poslastica za vse naše najbolj radovedne obiskovalce. Začinite svoj dan s polno žlico znanja in zanimivih dejstev o naši prelepi slovenski pokrajini in vseh njenih prebivalcih. Ne, ne govorimo samo o ljudeh, temveč tudi o živalih in rastlinah, ki so pri nas doma. Slovenija leži na stičišču štirih velikih geografskih regij (alpske, panonske, dinarske in sredozemske), kar daje še tako malemu koščku sveta izjemno pestro biodverziteto. Tu srečamo kar osem različnih osnovnih ekosistemov s svojimi značilnostmi in posebnostmi. Vse od gozda, prek kulturne krajine, visokogorja, naselij, celinskih voda, mokrišč pa do morja in podzemlja – spoznajte specifično živalsko in rastlinsko prebivalstvo vsakega življenjskega prostora in posebnosti življenja v njem.

Razstava, ki je nastala pod okriljem projekta LIFENATURAVIVA, bo na ogled v Qlandii Kamnik od 23. septembra do 7. oktobra 2019. Sprehodite se po poti znanja in odkrijte nekaj novega o raznolikosti življenja v slikovitih pokrajinah Slovenije.

Ne zamudite tudi nagradne igre, ki bo v času razstave potekala na naši Facebook strani.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik