Qlandia
Miklavževanje s QLaro
Sobota, 30. 11. 2019 ob 17.00 uri.
V Qlandio prihaja Miklavž! Pričakali ga bomo s čisto pravim miklavževanjem po slovensko, popotnikom Jakom, našo QLaro in drugimi zanimivimi slovenskimi liki! 

In ja, seveda bo tudi darila! QLara bo podarila kar 21 potovalnih dnevnikov »Moja knjiga QL dogodivščin«!

Vsebina predstave

Popotnik Jaka je prišel v prelepo deželo, da najde papigo Qlaro, kajti slišal je da je po Sloveniji potovala in veliko novega spoznala. Vse kar ima, je Qlarin dnevnik, kjer se skrivajo zapiski o njenem potovanju. Jaka na poti srečuje zanimive ljudi, pravljične junake, živali, bajeslovna bitja, ki govorijo zgodbe o bogati kulturni in naravni dediščini. Jako navdušijo s preprostostjo, humorjem in zanimivimi običaji. Toda kam se je skrila papiga Qlara ne ve nihče, dokler ne sreča Ljubljanskega zmaja.

Po rešeni zmajevi uganki, Jaku uspe najti papigo Qlaro, le ta pa mu zaupa posebno prednovoletno skrivnost. Na uho mu prišepne, da mimo hodi Miklavž in da ima za vse otroke pripravljena darila. Jaka pohiti Miklavžu naproti, med tem pa Qlara skupaj z angelsko vilo preveri, kako dobro otroci poznajo Slovenijo.

Vabljeni na razgibano, zabavno, smešno in poučno slovensko miklavževanje, primerno za otroke vseh starosti. Najmlajši se bodo nasmejali Jakovim prigodam, starejši pa bomo utrdili znanje o Sloveniji in se naučili novih zanimivosti.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik