Qlandia
Črni petek je tu!
Črni petek v znamenju glasbe, žreba Darilnih kartic Qlandia in ugodnih nakupov.

V Qlandii Kamnik že navdušeno odštevamo do Črnega petka. Se boste pridružili nakupovalnemu navdihu?

V petek, 29. 11. 2019, pripravljamo v Qlandii Kamnik številne možnosti za ugodne nakupe, katere boste lahko koristili izključno na ta dan.

Vse, ki ste po 6. 11. sodelovali v nagradni igri in odvrgli  račun nakupa v žrebalno skrinjico, vabimo, da se ob 18:30 uri udeležite javnega žrebanja zbranih računov, saj je z malo sreče Darilna kartica Qlandia v vrednosti 100 € lahko vaša. 

Da bo nakupovanje na ta dan še bolj prijetno, vas čaka pester zabavni program. Ko bomo že nagradili vse srečne dobitnike Darilne kartice Qlandia, bo vse obiskovalce s svojim prikupnim glasom razveselila mala talentirana pevka Taja

Vabljeni na Črni petek v Qlandii Kamnik. 


Oglejte si vse akcije in posebne ponudbe naših trgovin >
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik