Qlandia
Darilni boni so QL!

Iščete darilo za rojstni dan ali kar tako? Priložnosti, ko morate poskrbeti za kul darilo je veliko, a po navadi se zatakne pri ideji.

Kaj je kul darilo?
Vsak ima svojo predstavo o darilu, ki bo poželo val navdušenja. Pa vendar … super popularna figurica iz otrokove najljubše risanke je lahko brca v temo, če se izkaže, da jo slavljenec že ima. Frajerska majica za najstnika bo morda v njegovih očeh videti kot »iz katerega stoletja je pa to?«. Kristalna skleda pa je lahko za vašo teto samo (pre)drag lovilec prahu.
In kaj je potem QL darilo?
Mislite najprimernejše darilo za vse starosti, okuse, poklice in za oba spola? Darilni boni Qlandia, seveda! Podarite QL darilne bone in darilo bo natančno tako, kot bi si ga obdarovanec/obdarovanka izbral/-a sama! ;)
Prednosti za Vas:
  • PRIHRANEK časa za izbiro darila
  • IZBIRA finančne vrednosti po želji 
  • DODANA VREDNOST, saj darilne bone prejmete v lepo oblikovani ovojnici
  • ZADOVOLJNI obdarovanec, ki si bo lahko izbral darilo po svojem okusu

Prednosti za prejemnika darilnega bona:
  • IZBIRA darila po svojih željah
  • MOŽNOST nakupa v izbranih trgovinah vseh sedmih nakupovalnih centrov Qlandia 
  • NEOMEJENA veljavnost darilnih bonov
  • RAZBREMENITEV družinskega proračuna

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#otroci #nasvet
Iz šole prinesi znanje, ne virusa!

Poleg uradnih priporočil NIJZ smo poiskali še nekaj preventivnih smernic, ki zagotavljajo dodatno varnost pred okužbo s koronavirusom.

#nasvet
Boste podarili rožico? Preverite kaj pomeni!

Izberite in podarite rožo s pravim sporočilom. Preverite kakšen simbolični pomen nosi cvetje, ki ga najpogosteje podarjamo in poskrbite za presenečenje z osebno noto.

#dom #nasvet
Detajli, ki bodo naredili vaš dom popolnoma šik

Za popolnoma nov videz prostorov ni se treba lotiti temeljite prenove. Zadostuje že, da v svoj dom vnesete nekaj detajlov, s katerimi mu dodate šik pridih.

#nasvet #lepota
Ideja za darilo: doma narejene dišeče kopalne bombice
Prikupne barvite bombice, ki pričarajo omamno dišečo kopel so izvrstno darilo. Zakaj jih letos ne bi izdelali kar doma in z njimi obdarili najdražje? Predstavljamo vam super enostaven recept.
#nasvet
Kdo se boji praznikov?
Medtem ko mi uživamo v čarih prazničnih dni, lahko glasen šum in pokanje vznemiri ali celo prestraši naše male štirinožne ljubljenčke. Poglejte, kako jim lahko v takih primerih pomagate.
#nasvet
Kako se pripraviti na posvojitev?
Vsak dober posvojitelj jemlje prihod novega člana družine, kar domača žival zagotovo je, resno in odgovorno. To pomeni, da se že pred posvojitvijo pozanima za potrebe določene pasme, pa tudi prav za posebnosti, povezane z izbranim kosmatincem. 
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik