Qlandia
Anika Horvat: ''Malo seksi in odštekano.''

Čeprav se je Aniki mudilo, si je za nas in za vas vzela čas in odgovorila na nekaj vprašanj.

Na praznovanju 5. rojstnega dne Qlandie Kamnik nas je s svojim žametnim glasom zabavala Anika Horvat. Z njim smo se pogovarjali o petju, modi in seveda Qlandii!

Intervju z Aniko Horvat
Intervju z Aniko Horvat
Q: Pozdravljena Anika. Povejte nam, kdaj ste se začeli ukvarjati s petjem?
A: Z glasbo sem se začela ukvarjati že pri 9-ih letih. Pri 12-ih sem izdala prvo ploščo.

Q: Vaša poslovna pot vključuje tudi podjetniško-prodajne veščine na področju optike, saj imate v Portorožu tudi trgovino z očali.Nam lahko zaupate kakšni so zadnji trendi pri izbiri sončnih očal? 
A: Na tržišču je res vsega ogromno. V bistvu je modno prav vse. Vsak lahko ustvari svoj slog. In so disco, pa pisana očala, klasila in visoka moda. Vsak torej izbira kar mu najbolj ustreza.
Q: Vedno ste zelo lepo urejeni. Kdo skrbi za vaše stylinge in kakšen je vaš moto pri izbiri oblačil?
A: Sama skrbim za svoj stil. Samo jaz vem v katerih oblekah se dobro počutim. Malo seksi in tudi odštekano. To mi ustreza.

Q: Vas pot zanese kdaj tudi v naše trgovine? Vaša najbližja Qlandia je verjetno v Novi Gorici?
A: Pot me večkrat zanese v Qlandio NG. Center je na odlični lokaciji in rada tam nakupujem.
Intevju z Aniko Horvat
Intevju z Aniko Horvat
Q: Ste danes prvič v centru Qlandia Kamnik? Po čem si ga boste zapomnili? So se vam zdele akcijske ponudbe, ki so jih pripravile trgovine zanimive? 
A: Da, v Kamniku sem bila prvič. Zelo mi je bilo všeč. Zelo prijazno osebje, dobra organizacija prireditve, spontano in sproščeno vodenje. Ter seveda najmlajši, ki so mi dali se dodatno energijo. Upam, da se vidimo še kdaj!
Q: Kaj bi svetovali svojim oboževalcem in oboževalkam, da se bodo bolje znašli v nakupovanju?
A: Prihaja čas dopustov. V Qlandii se je poletje že začelo. Tam boste našli prav vse za vroče dni. Modno in zelo ugodno.

Q: Najlepša za vaše odgovore in tudi za vašo družbo na praznovnju.
A: Hvala za povabilo! 

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dogajanje
Na kavi: Baby Center
Pogosta prva asociacija na december so otroško veselje in praznična darila. Zato smo tik pred praznično evforijo skočili v Baby Center, kjer so nam razkrili kakšen bo praznični december pri njih. Preberite intervju.
#dom #dogajanje
Zdravo spanje

Kakovosten spanec, ob katerem se zbudite spočiti, nasmejani in polni zagona za nov dan pogosto ni odvisen zgolj od vašega osebnega počutja. Upoštevajte spodnje in se pripravite na najboljše spanje vašega življenja!

#dogajanje #šport
Na kavi: V novi trgovini Sport Vision

Tokrat smo se na kavico in klepet zapeljali v Qlandio Novo mesto. Konec avgusta smo tukaj z navdušenjem pozdravili novo športno trgovino Sport Vision in seveda smo o njej takoj želeli izvedeti čim več. 

#dogajanje
Na kavi: Bags&More
V dneh tik pred začetkom šolskega leta smo se na obisk podali tja, kjer je v zadnjih avgustovskih dneh najbolj vroče – med police s šolskimi potrebščinami. 
#dogajanje
Na kavi: SIMPLE Barber Shop
Besedo brivec smo še do nedavnega povezovali s preteklostjo ...
#dogajanje
Zabavno v Qlandii

Včasih pride tak dan, ko potrebujete malo družbe, zabave in pozitivne energije. Na tak dan vstopite v deželo zabave, kjer ste vedno nekaj dogaja in ste vedno dobrodošli!

Preverite, kaj vse se dogaja pri nas. Spremljajte rubriko DOGODKI na spletni strani in bodite na tekočem s prihajajočim dogajanjem v vaši Qlandii.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik