Qlandia
Plavalni klub Kamnik - QL zmagovalno društvo
Kot zmagovalno društvo v Qlandii Kamnik ste v nakupovalnem centru in na spletni strani izglasovali Plavalni klub Kamnik. 
Društvo spodbuja populizacijo plavanja prek različnih plavalnih tečajev. Je med najštevilčnejšimi in najuspešnejšimi športnimi društvi v Kamniku. 

Klub organizira plavalne tečaje za otroke, rekreativno plavanje za mladostnike in odrasle. Trudijo se za razvoj tekmovalnega športa, pri čemer dosegajo odlične rezultate v vseh kategorijah.

V soboto, 9.7.2016 bo Plavalni klub Kamnik bo že 15. leto zapored gostil eno največjih plavalnih tekmovanje v Sloveniji Plavalni miting VERONIKA.

Kljub oteženim pogojem, saj Kamnik nima ustreznega bazen, plavalci dosegajo izjemne rezultate.

Zakaj ste ravno vi QL zmagovalno društvo?

Zato ker se trudimo za promocijo aktivnega in zdravega življenjskega sloga. Kljub temu, da v Kamniku nimamo ustrezno pokritega bazena, dosegamo odlične rezultate na številnih tekmovanjih. Naše plavalke in plavalci se 8 mesecev vozijo na treninge v Radovljico.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dogajanje
Na kavi: Baby Center
Pogosta prva asociacija na december so otroško veselje in praznična darila. Zato smo tik pred praznično evforijo skočili v Baby Center, kjer so nam razkrili kakšen bo praznični december pri njih. Preberite intervju.
#dom #dogajanje
Zdravo spanje

Kakovosten spanec, ob katerem se zbudite spočiti, nasmejani in polni zagona za nov dan pogosto ni odvisen zgolj od vašega osebnega počutja. Upoštevajte spodnje in se pripravite na najboljše spanje vašega življenja!

#dogajanje #šport
Na kavi: V novi trgovini Sport Vision

Tokrat smo se na kavico in klepet zapeljali v Qlandio Novo mesto. Konec avgusta smo tukaj z navdušenjem pozdravili novo športno trgovino Sport Vision in seveda smo o njej takoj želeli izvedeti čim več. 

#dogajanje
Na kavi: Bags&More
V dneh tik pred začetkom šolskega leta smo se na obisk podali tja, kjer je v zadnjih avgustovskih dneh najbolj vroče – med police s šolskimi potrebščinami. 
#dogajanje
Na kavi: SIMPLE Barber Shop
Besedo brivec smo še do nedavnega povezovali s preteklostjo ...
#dogajanje
Zabavno v Qlandii

Včasih pride tak dan, ko potrebujete malo družbe, zabave in pozitivne energije. Na tak dan vstopite v deželo zabave, kjer ste vedno nekaj dogaja in ste vedno dobrodošli!

Preverite, kaj vse se dogaja pri nas. Spremljajte rubriko DOGODKI na spletni strani in bodite na tekočem s prihajajočim dogajanjem v vaši Qlandii.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik