Qlandia
QLarin 1. rojstni dan
QLara je v mesecu septembru praznovala svoj 1. rojstni dan. Svečke je upihnila v vseh nakupovalnih centrih Qlandia, praznovati pa so ji skupaj z otroki pomagali tudi Damjana Golavšek, čarovnik Grega, akrobata Filip in Blaž in otroški muzikal ''Mojčin svet''.

NOVO MESTO, 3. 9. 2016

Qlaro je za njen 1. rojstni dan presenetila s svojim obiskom Damjana Golavšek. Skupaj z otroci sta zarajali in se poveselili. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel »veliki artist na hoduljah«. Na rojstnodnevni zabavi so bili prisotni tudi policisti iz PU Novo mesto, ki so predstavili svojo delovno opremo in najmlajše opozorili na varno pot v šolo. V lepem številu so se zabave udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva Tian ter predstavili delovanje njihove nogometne šole.  Qlara je, kot se spodobi, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto. 

KRŠKO, 9 .9. 2016

Na Qlarin  1. rojstni dan je prišel avtor Qlarine pesmice, Čarovnik Grega, in skupaj z udeleženci ustvarjal vzdušje z raznimi vragolijami. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbela mala klovnesa. Na rojstnodnevni zabavi so bili prisotni tudi policisti iz Krškega, ki so predstavili svojo delovno opremo in najmlajše opozorili na varno pot v šolo. V zelo velikem številu so se zabave udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Rokometnega kluba Krško, ter predstavili vse selekcije.  Qlara je, kot se spodobi za slavljenca, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto. 

KAMNIK, 9. 9. 2016

Qlaro je za njen 1. rojstni dan tudi v Kamniku presenetila s svojim obiskom Damjana Golavšek. Skupaj z otroci sta poskrbeli za zabavo. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel »veliki artist na hoduljah«. Na rojstnodnevni zabavi je bila prisotna tudi policistka iz PU Ljubljana, ki je predstavila nekaj od policistove delovne opreme in najmlajše opozorila na varno pot v šolo. Zabave so se udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Plavalnega kluba Kamnik, ter predstavili delovanje njihovega kluba.  Qlara je, kot se spodobi za slavljenca, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto.

PTUJ, 10. 9. 2016

Na Qlarin  1. rojstni dan je prišel avtor Qlarine pesmice, Čarovnik Grega, in skupaj z udeleženci ustvarjal vzdušje z raznimi vragolijami. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel artist in še popestril zabavo. Na rojstnodnevni zabavi so bili prisotni tudi policisti iz PU Maribor, ki so predstavili svojo delovno opremo in najmlajše opozorili na varno pot v šolo. V velikem številu so se zabave udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Plezalnega Kluba Ptuj, ter predstavili društvo in prikazali najpomembnejšo opremo, ki jo plezalec potrebuje.  Qlara je, kot se spodobi za slavljenca, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto. 

KRANJ, 10. 9. 2016

Qlaro so za njen 1. rojstni dan presenetile krasne princeske, ki so pripotovale skupaj z Mojco. Skupaj s še drugimi liki so ustvarile pravi pravljični svet na najmlajše. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel »veliki artist na hoduljah«. Na rojstnodnevni zabavi sta bila prisotna tudi policista iz PU Kranj in najmlajše opozorila na varno pot v šolo. Zabave so se udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Boksarskega kluba Kranj, ter predstavili delovanje njihovega kluba in njihovo članico, svetovno prvakinjo v boksu.  Qlara je, kot se spodobi za slavljenca, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto.

MARIBOR, 10. 9. 2016

Na Qlarin  1. rojstni dan je prišla razposajena Damjana Golavšek, ki je skupaj z udeleženci ustvarila vzdušje prave zabave. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel artist in še popestril zabavo. Na rojstnodnevni zabavi so bili prisotni tudi policisti iz PU Maribor, ki so predstavili svojo delovno opremo in najmlajše opozorili na varno pot v šolo. Zabave so se udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Športnega društva Pohorje, ter predstavili društvo in postavili spretnostni poligon za najmlajše in tako demonstrirali pomen športa za zdravje. Qlara je, kot se spodobi za slavljenca, na koncu vse obiskovalce razvajala z ogromno rojstnodnevno torto.  

NOVA GORICA, 10. 9. 2016

V Novi Gorici je bil prav poseben dan: nakupovalni center Qlandia je praznoval svoj 8. rojstni dan, Qlara pa prvega. Zato na zabavi ni manjkalo atrakcije, za katere sta s svojimi dih jemajočimi točkami poskrbela akrobata Filip in Blaž iz  F & B Acrobatics. Najmlajši so se z Mojco potopili skupaj s princeskami, žabcem, želvo, … v pravljični svet glasbe in plesa. Za oblikovanje figuric iz balončkov je poskrbel »veliki artist na hoduljah«. Na rojstnodnevni zabavi so bili prisotni tudi policisti iz PU Nova Gorica, ki so opozorili na varno pot v šolo. Zabave so se udeležili tudi člani QL zmagovalnega športnega društva, Kajak kluba Soške elektrarne, ter predstavili društvo in predstavili svoje vidne uspehe, ki segajo daleč čez meje Slovenije. Qlara je v družbi Filipa in Blaža ter Mojce razrezala veliki torti in poskrbela, da so se obiskovalci dodobra posladkali.   

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#otroci #zabava
QL tradicija: velikonočne igre s pirhi

Velikonočne praznike si lahko popestrimo tudi z domačim tekmovanjem. Ste že slišali za ciljanje in trkljanje pirhov? Priljubljeni igri s pisanimi jajci so del bogate slovenske tradicije ob veliki noči. Preberite, kako jih igramo in kakšna so pravila.

#otroci #zabava
Kaj početi na deževen dan?
Oh, ta muhasta jesen! Sedimo v šoli in sije sonce, ko odhitimo domov pa nas že pričakajo oblaki in nadležen dež. Pa tako zelo smo si želeli na igrišče s sošolci … No, tudi v deževnih dneh ni časa za slabo voljo in dolgčas.
#otroci #zabava
Izdelaj svojo najbolj QL kitaro!
Popestrite deževen dan s polno žlico ustvarjanja in pravega zvezdniškega navdiha.
#zabava
Vroči duo BQL s svežim spotom in poletnim #BQLTOUR
10. julija lahko Roku in Aneju prisluhnete na QL poletnem žuru v Qlandii Kamnik
#zabava
Povratek čarovniške evforije

Po devetih letih premora smo končno dočakali nove dogodivščine iz znamenite čarovniške šole Bradavičarka. 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik