Qlandia
Valentinovo darilo za vsako priložnost (in razmerje)
Vas ob misli na valentinovo spreleti rahla živčnost, ker ne veste, kako svoji izbranki na pravi način z darilom povedati, koliko vam pomeni? 

Da na ta dan nebo nejevolje ali razočaranih pogledov, smo za vas pripravili kratek vodič, kaj podariti, glede na to, v katero smer se giblje vajino razmerje.

Torej, izberite situacijo in preverite, s čim jo boste razveselili in obenem povedali, koliko jo imate rad. 

Če sta se šele spoznala …

Dobila sta se na nekaj zmenkih in počasi ugotavljate, da je njena družba res nekaj posebnega. V takih primerih lahko valentinovo izkoristite sebi v prid in jo povabite na skrivnostni zmenek. Izberite prijeten ambient, kjer se bosta lahko dolgo v miru pogovarjala in še bolje spoznala. Pri darilih pa ne pretiravajte: izbrane čokoladne praline ali njena najljubša rožica bodo zagotovo dosegli želeni učinek.

Če sta sveže zaljubljena …

Vajina ljubezen se je ravnokar razplamtela in težko preživita dan, ne da bi se razvajala v družbi drug drugega. Valentinovo je vajin praznik! Za lep začetek dneva naj jo že v službi preseneti šopek dišečih rož, zvečer pa preizkusita najnovejšo restavracijo v mestu. Za piko na i pa večer okronajte z darilom, ki si ga že dlje časa želi. Nova torbica? Svetleči uhančki? Upamo, da ste prisluhnili, kaj vam je že nekaj časa namigovala. ;)

Če se med vama ne plete nič resnega …

Tudi če sta v lahkotni vezi, iz katere ne pričakujeta nič resnega, to še ni razlog, da valentinovo preskočita. Na igriv način ji lahko sporočite, da uživate v njeni družbi. Pošljite ji navihano kartico s sporočilom, da že komaj čakate vajino snidenje. Nato jo pa pričakajte z novim kompletom sexy perila ali novo igračko, ki jo bosta skupaj še na ta dan preizkusila. Ne pozabite na jagode, smetano in penino.

Če vajina zveza traja že nekaj časa …

Zagotovo je vajina zveza prežeta z nešteto zaljubljenimi trenutki, sladkimi valentinovimi praznovanji in pestrimi skupnimi doživetji. Sestavita foto zgodbo vajine skupne poti ter jo natisnite v obliki knjige. To prikupno osebno darilo naj pospremi še večni kos nakita ali pozornost, ki si jo vaša sorodna duša zaželi. Povabite jo na dan ali vikend razvajanja daleč od vsakdanjih obveznosti, kjer se bosta predala zgolj en drugemu in ponovno obudila razburljivost prvih zaljubljenih dni.

Če sta ravnokar zapravila vse svoje prihranke …

Sta se pred kratkim odločila za pomemben korak v vajini vezi, kot je na primer poroka ali selitev v skupen dom? Sta se odločila za razširitev družine ali obsežno renovacijo vajinega gnezdeca? V vseh teh primerih sta zagotovo ostala malce na tesnem s prihranki. Nič za to! Prijetno valentinovo lahko preživita tudi brez pretiranega zapravljanja. Pobrskajte po spletu in izdelajte prikupno darilce kar sami. 

Predlogov boste našli na pretek, vse kar boste rabili pa bo le malce kreativnosti. Lično ga zavijte in ji ga pred nos postavite še preden bo zjutraj za prav odprla oči. Uspeh zagotovljen!

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet
Kako se pripraviti na posvojitev?
Vsak dober posvojitelj jemlje prihod novega člana družine, kar domača žival zagotovo je, resno in odgovorno. To pomeni, da se že pred posvojitvijo pozanima za potrebe določene pasme, pa tudi prav za posebnosti, povezane z izbranim kosmatincem. 
#nasvet
Kaj pomeni posvojiti domačo žival?
Imeti rad živali ali odgovorno skrbeti za njih sta dve različni stvari, ki skupaj določata dobrega lastnika domače živali. Drugače povedano, imeti rad živali je hvalevredno čustvo, skrbeti zanje pa zahteva trud in veliko odgovornost. 
#nasvet #šport
Eno pametno, prosim!

Pametne ure osvajajo svet. Že imate svojo?

#nasvet
Kaj beremo to jesen?
Čas je, da oblečemo mehek pulover, se zabubimo pod najljubšo odejo in polni navdušenja potegnemo novo knjigo na plan.
#nasvet #zdravje
Poletna intimna nega

Za intimno nego moramo seveda poskrbeti v vsakem letnem času, vendar je poleti še toliko bolj pomembno da se je lotimo pravilno. Vročina in vlaga spodbujata potenje, kar je lahko izjemno neprijetno za intimne predele. Na kaj moramo biti v vročih dneh še posebej pozorni?

#nasvet
Kuža in jaz: kako se odpraviti na počitnice z avtom
Prihaja poletje in čas, ko razmišljamo o načrtih za počitnice. Boste svojega zvestega štirinožnega prijatelja vzeli s seboj na pot? Da bo vožnja s kužkom v jeklenem konjičku prijetna in varna za vse, je potrebno upoštevati nekaj preprostih pravil.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik